Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Honzo, naprosto souhlasím, i já už zvolnila;-)

1 0
možnosti
JT

Zvolnění jsem čekal už dřív, v souvislosti s tím, že mi dojde inspirace. Nicméně až nemožnost občasného flákání v práci mi ubrala čas a tak mohu jen doma, a to jen občas. K napsání mi stačí tužka a papír, ale publikovat mohu až po přepsání do stroje;-)

1 0
možnosti
TG

R^Ať jsi v nové práci i nadále spokojen, ať Tě, milý Honzo,naplňuje a těší.

Srdečně Tě zdraví buran Tomáš

1 0
možnosti
JT

Díky, po týdnu v práci jde jen o první dojmy, ale fakt je, že s obsahem, kolektivem a dynamikou spokojen jsem. A když člověk řeší vodoměry, kapání vody, zápach, zvonky, světla....tak není čas na prezidenty;-)

1 0
možnosti
Foto

R^je fakt že to je žrout času a přitom je tolik jiných věcí kterým je nutno se věnovat-ale jak se říká, nemusí vždy pršet, stačí jen když kape

tak sem občas něco kápněte :-)

3 0
možnosti
JT

S kapáním počítám, občas i s deštěm, ale nějaký liják už asi ne;-D

0 0
možnosti
DV

D51a63v30i27d 50V76l72k

6. 1. 2018 19:42

Honzo, já se snažím psát teď jeden týdně a myslím , že to stačí. Manickou fázi mám už za sebou a věřím , že takových 50-60 blogů za rok je taky velké hrdinství. Tak ať se Ti v nové práci daříí ty "Antikavárníku.";-D

1 0
možnosti
JT

Díky Davide, máš pravdu, přecházím do další fáze. Intelektuálů si vážím, ale filosof mi kotel neopraví;-D V této frekvenci tě snad ještě budu stíhat číst, ale u Jany S. to nedám;-D

0 0
možnosti
Foto

Máš pravdu, Honzo, není to o té kvantitě, ale bohužel ani kvalitě. Někdo je schopen vyplodit dva až tři články denně. Tak to já bych fakt nedala, když musím většinu dne "tak trochu" pracovat. Nechci vypustit do éteru kdejakou ptákovinu, jenom abych něco napsala, i když nakonec ty ptákoviny mají mnohem větší čtenost než šíleně promyšlená moudra. Tvoje články (promiň, ty nepolitické) si vždycky ráda najdu a přečtu. Měj se fajn v nové práci.:-):-):-)

2 0
možnosti
JT

To mě na tom právě těší. Diskuse pod nepolitickými články jsou srdečnější, protože se nemusí šermovat argumenty a prosazovat to své. Takže je mám radši, víc těší, než ty počty a čísla (tedy čtenost a karma). Díky:-)

2 0
možnosti
MB

p. Tichý, máme mnoho podobného. Hledat smysluplnou, užitečnou práci s výsledky. Dobrá forma i s odvahou změny zaměstnání, následně chalupy - chajdy - zahrady a pak ty blogy. Chápu je jako syndrom Vrby a oslích uších - viz. K.H.Borovský. Člověk je živ z materie, nicméně má i společenskou potřebu sdělování, diskuse. Někdo klasické pivo s posezením - pak i internet. Pak , zde nelze nevidět, pokusy o změnu světa - nebo formu zábavy. Upřednostňuji to druhé. Sázím se s Vámi, že své publikace případně omezíte, ale čas od času Vám to nedá. Domnívám se, že i to k životu patří, přestože času není - On je skutečně kapitál - jde o to, jak s ním účelně naložit. I v kavárně možno - lépe v životě reálném. Viz. - Dobrý název - "Čas se nevrací", od autora Adolfa Hoffmeistera ... :-)

1 0
možnosti
JT

Děkuji za komentář a souhlas s tou podobností;-)

1 0
možnosti
JS

Šťastný to muž! VR^:-)

Jeníčku, Tvé psaní mi bude chybět, ale třeba si uděláš občas čas na nějaké setkání osobní :-)

2 0
možnosti
JT

Určitě to nedám 3x v týdnu, což je můj dosavadní průměr, ale předpokládám, že 3-4x do měsíce to půjde (možná i víc) a na osobní setkání se těším. Horší je, že nebudu stíhat číst nejen tvé blogy.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik