Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

FB se dá využít, dal jsem tam odkazy na stažený článek a z původní čtenosti před stažením asi 200x vystoupala až na dnešních 1679.

0 0
možnosti
JT

Rychlost šíření a dosah je nepochybně výhoda:-) Možná přijde i u mě čas to přehodnotit. Ale postavil bych to znovu na zelené louce a s přísným kritériem při výběru "přátel". Nebo bych mohl tam dávat příspěvky, které mnohé přátele odradí natolik, že si mě sami smáznou;-D Vzhledem k tomu, že ani mě ani ženu to nijak nevzrušuje, se zatím nic takového nechystá.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Tichý. Také jsem donedávna FB vůbec nepotřebovala- a nechyběl mi. Teď již tam "jsem", ale bez většího nadšení. Občas tam objevím nějaký zajímavý recept na koláč, občas tam moje kulturní přítelkyně vzpomenou na jubileum nějakého známého spisovatele, malíře, hece nebo , hudebníka. To oceňuji. Jinak si ale myslím, že FB je ohromná ztráta času, který se dá využít líp, ale j hlavně užitečněji. Myslím si, že je spíš vhodný pro osamělé lidi, nebo pro ty co se ustavičně nudí. Užitečný je hlavně pro nemocné, kteří jsou dlouhodobě upoutáni na lůžko, a také pro ty, co hledající kontakty a porozumění. Občas tam sama pošlu něco pro zábavu, zajímavé foto, video, nebo odkaz na můj blog. Na mojí FB stránce panuje dobrá, pozitivní atmosféra, všichni se k sobě chovají mile a přátelsky. Reakce i na mé články bývají pozitivní, ne jako na blogu, kde se setkávám i u některých i s neporozuměním. (Politika). Pane Tichý, díky za zajímavý námět k přemýšlení. Přeji Vám krásný mrazivé únorový den. ;-)(Vidím, že sýkorky a kosi se již slétají na naše krmítko. Doufám, že je záhy neobsadí dvě hrdličky - musela bych jim jít domluvit. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik