Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čtu to až teprve dnes, ale to nic nemění na skutečnosti, že dávám karmu a R^V[>-] Já byl v přírodě včera a bylo nádherně. Dneska jsem o tom taky napsal pár řádek, a už se to proti mne rozjelo.... ;-)

1 0
možnosti

Děkuji, skoro bezpečnější je Vás za Váš článek pochválit tady u mě na už neaktuálním blogu. Takže jsem Vás s radostí četl a karmoval;-)

0 0
možnosti

Jsem se vrátil z dvouhodinové procházky. Slunko se schovalo za mraky, ale bylo báječně, v lese, u řeky, mezi poli. A nakonec jsem ženu se psem doprovodil po obědě do volební místnosti a volil jsem losem. Jsem asi jediný volič, který neví, koho vlastně zvolil.;-D Vybral jsem si dva lístky, přeložil, v obálce promíchal a jeden vybral do obálky a hodil do urny, ten druhý jsem okamžitě roztrhal. Volila tedy moje ruka, moje hlava věděla, že moje volba jednoho z dvou outsiderů nikomu moc neuškodí ani nepomůže a mé srdce nemělo v možnostech výběru svého oblíbence a radilo nevolit. Nakonec jsem tedy volil, ale jako bych nevolil;-)Omlouvám se, pokud jsem vás zklamal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik