Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, fyzikálům jsem nesmírně vděčná a virtuály miluji. Hlavně ty hudební. Je pravdou, co nás učili ve škole - bez základny by nebyla nadstavba. Proto ten vděk a Tobě karma!

1 0
možnosti

Kultura a umění tu je proto, aby povznášela duši, a jsou mistři, kteří toto umí a to je moc krásné a důležité. Také jsou důležití (někteří) myslitelé, filozofové, co ukazují směr poznání. A ti, kteří uvolňují bránici salvami smíchu. Problém jsou ti druzí, co vymýšlí nesmysly a ty pak vynucují, kontrolují jejich plnění a rozdávají pokuty. Kdyby jich bylo málo a byli líní vymýšlet, nikomu by moc nevadili;-)

2 0
možnosti
Foto

👍 směju se, že virtuálové a fyzikálové 😆, ale současně tuším, že i tahle vývojová fáze těla a mysli do života člověka patří. Aby každý mohl skrze druhé poznávat sám sebe. Aby nakonec zjistil, že ten někdo, koho chce posílat třeba na Mars, mu zrcadlí právě tu nejvíc nepřijímánou část sebe sama... Protože každý člověk je vším, stejně virtuálem píšícím blogy (já neradostným právníkem) jako fyzikálem (prapůvodně z uhlíků a vodíků a teď toužícím po teplé a světle). Čili bych nikoho neposílala nikam, abych nepodporovala, že vývoj lidstva na Zemi musí dopadnout po šesté stejně, jako u pěti civilizací před námi. Ony cit lidské sounáležitosti nezvládly.

1 0
možnosti

Děkuji za komentář, který by vyžadoval poměrně rozsáhlou odpověď. Sám nevím, jaké mám ještě nevyřešené stíny, ten AHA efekt v tomto ohledu ještě nenastal. Jsem srovnaný s tím, že musí být na světě určité množství vědomých lidí, aby se zvrátilo to směřování k zániku, které vedou lidé nevědomí. Tohle člověk ví, snaží se něco v tomto směru dělat, jenže vidí, že

to stále lidé nevidí a to je smutné a k naštvání. A i tyto emoce k lidem patří.;-)

1 0
možnosti

Umíš - umíš, neumíš - učíš a kdo o tom nemá ani šajn, tak to řídí. Tak je to od doby, co skončil výměnný obchod. jen mi přijde, že těch, co umí - jak říkáš fyzikálů je stále míň a míňR^

5 0
možnosti

Díky za čtení a za komentář. Rád Tě tu vidím. Aspoň virtuálně;-D

0 0
možnosti

Taky virtuálové, místo aby dělali něco užitečnýho, píšou blogy.

1 0
možnosti

;-D to je pravda. 1) tím nic nezkazím a 2) nikdo mě za to neplatí;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS