Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Děkuji všem diskutujícím za jejich komentáře, ale nemám sílu na všechny odpovídat. Článek patří k těm povzdechovým, tzv. kategorie "ach, jo" a je psán trochu ironicky. Neočekávám žádnou ochranu a za své rozhodnutí si ponesu odpovědnost se všemi riziky. Nemoc ustupuje a myslím si, že dosahujeme kolektivní imunity a dík patří jak očkovaným, tak uzdraveným, tak i těm zdravým, imunním, kteří "mediálně neexistují". S tou ochranou menšin je to tak, že se někdo díky aktivistům dozví, že je menšina a že je diskriminován (což možná dosud ani nevěděl) a že zaslouží ochranu. U neočkovaných proti Covidu, kteří se stali menšinou, žádnou aktivistickou ochranu neočekávám. Tolik na vysvětlenou autora.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jednoduše, jistě se najde výrobce falešných očkovacích potvrzení. :-)

2 0
možnosti
VB

Musíme rozlišovat seriózní výzkum od propagandistických "studií", jež jsou interpretovány ve prospěch očkování. Švýcarský zdravot. úřad (BAG) má i v angličtině dokument k vakcínám (šetření jejich účinnosti a bezpečnosti), kdy mj. citují studii USA: od ledna do dubna 2021 je v USA registrováno přes 10 000 případů covid-19 u očkovaných, z nichž 10 % muselo být hospitalizováno a 2 % očkovaných infikovaných zemřela; 27 % infikovaných očkovaných nemělo příznaky, takže samozřejmě mohli roznášet infekci v obyvatelstvu. U těch neočkovaných je mnohem více lidí již přirozeně imunních, než jak se nechali registrovat (např. ve Švýcarsku není ani milión občanů s registrovaným covid-19, ale studie ukázala, že 7 z 10 občanů má imunitu, jen zčásti z očkování). Do nemocnic směřují ať očkovaní či neočkovaní převážně lidi s hůře fungující imunitou, s celk. horším zdravot. stavem - nemáme si co vyčítat, je třeba chránit tyto jedince, ale nediskriminovat přitom žádnou skupinu občanů.

1 0
možnosti
VB

Sleduju přes rok výzkum západ. zemí: kolik občanů již je imunních po prodělání covid-19. Např. Německo, Švédsko, Švýcarsko, USA při těchto výzkumech zjišťují, že i mnozí očkovaní (když se jim připletou do výzkumu či je tam částečně zařadí) měli covid-19, někdy o tom vůbec nevěděli, někdy ho měli před očkováním, někdy po očkování - ve většině případů je pak výzkumníci berou jako osoby, které mají protilátky po prodělání nákazy, protože protilátky z očkování jsou obtížněji doložitelné. Resp. výzkumníci vědí, že imunita z prodělání covid-19 je důkladnější, zatímco vakcíny zvládají různé varianty a mutace o něco hůře, než jak se původně plánovalo. Takže na rozdíl od ČR si svých občanů s přirozenou imunitou více váží, mají opakovaně ověřeno, že trvá více než 12 měsíců, zatímco u těch očkovaných si to ještě spolehlivě ověřit nemohli. Podle nejnovějších výzkum. studií ve Švýcarsku se zdá, že většina občanů je již imunní, hlavně po prodělání infekce, zčásti po očkování. Německo stále hledá nové dobrovolníky pro tyto studie a výslovně se obrací k občanům, kteří se ještě nenechali očkovat.

1 0
možnosti
DS

To úplně nemohu potvrdit. Spíš jsou (alespoň rakouští imunologové z praxe) zděšení, co pomohli rozpoutat za politickou bouři, a pro sebe si hledají výmluvy, proč je očkovat i imunní vlastně dobře.

1 0
možnosti
Foto

Očkovaný stejně jako neočkovaný může dostat covid. Jak se o tom přesvědčil Izrael a V.Británie. Očkovaný stejně jako neočkovaný může covid přenášet. Proč si nechat dávat očkovací látku, která není přírodní, nebyla řádně klinicky vyzkoušena.

3 0
možnosti
Foto

Ano. I neočkovaný může na covid umřít.

Je to ovšem o pravděpodobnosti.

USA (data za červen): na covid umírá kolem 300 lidí denně, z toho 99,6% neočkovaných.

Ale očkovat se je zbytečné, když i očkovaný na covid může umřít, že?

4 0
možnosti
TH

Mají-li pravdu očkovaní, neočkovaní umřou. Vzhledem k proočkovanosti populace si očkovaní mohou gratulovat, přežijí. Jen nechápu ty hysterický výjevy očkovaných proti neočkovaným. I kdyby je přece neočkovaný nakazil, tak budou mít nudli u nosu, ale neočkovaný bude v hrozných bolestech umírat na státní útraty. Nebo ne?

6 0
možnosti
Foto

Žádné očkování covid neodstraní, stejně jako chřipku. 85 procent osob nemá žádné příznaky anebo mírné a stačí domácí léčba .Pouze 5 procent má závažné důsledky díky jiné nemoci, anebo oslabené imunitě způsobené třeba nadváhou.

2 0
možnosti
Foto

Ve Vaší věkové skupině Vás už moc naštěstí nezbylo, cca 10 až 15 procent...můžete si připadat výjimečný.

0 0
možnosti
TD

Zase takovou proočkovanost bohužel nemáme ani u nejstarších ročníků. Spíš 20-30 %, ale menšina to tedy už je :-)

1 0
možnosti
FL

S neočkovanými bych neviděl problém. Až bude naočkovaný každý kdo chce, tak zrušit všechna opatření. Kdo není naočkovaný, jeho volba

5 0
možnosti
TD

Přesně tak. A ten čas už v podstatě nastal, takže už aby to bylo.

3 0
možnosti
Foto

I89v92o 65C46i46l16i11c13h

31. 7. 2021 21:52

Mám kolegu, který od sebe vyhodil paní, která mu na jeho dotaz po pravdě odpověděla, že je naočkovaná (mimochodem, dal jsem mu velice jasně najevo, že pokud se to bude opakovat, tak letí - příště už ho nikdo krýt nebude a i tehdy jsme ho kryli jen proto, že by to jinak celé padlo a nebyl už čas řešit náhradu). To je jeden extrém. A druhý extrém je, že se vládní klaka snaží za každou cenu naočkovat všechno, co se pohybuje i kdyby to dotyčné mělo stát zdraví, protože nakoupili moc vakcín a teď nevědí co s nimi. Vizte můj poslední blog.

6 1
možnosti
TD

Můžu se zeptat, co bylo jeho motivací pro "vyhození" očkované paní? Bál se, že z ní do něj přeskočí čip Billa Gatese nebo šlo jen o prostou nenávist - "my vs. oni"?

1 0
možnosti
ND

Já nerozumím otázce, ale asi nemusím rozumět všemu...

Smysluplné otázky mi přijdou asi tyto,

jak ochránit historické stavby proti vandalům?

Nebo, jak ochránit děti, staré lidi, aby nebyly týraní...

2 0
možnosti
Foto

Jednoduše, všechny ty pacholky, co to dělají, zavřít až zčernají!;-D

Ale jde to - např. i Vy sama můžete při pozorování okolí na takové případy

upozornit příslušné orgány.

Neboť kdo mlčí, stává se spoluviníkem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik