Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oslavy 30 výročí 1989 nám nějak vrcholí ! Vidím, hlavně dvě party. Soupeří pospolu, nicméně i kooperují. Chlapci, z Vládního Ústředí Michaga - se doplňují - S hochy z hradního - San Boniga. Starší Vůdce okázale podporuje mladšího a slibuje mu i beztrestnost - abolici. Dostane se mu vděku, tedy ani Ústavní žaloba nebude. Vše funguje, čtvrtě jsou rozdělené !

Michago úspěšné odrazí i hrozbu státního žalobce a lebedí si. Co čert nechtěl, zase volá Brusel ! Mezi řádky sděluje, že je zde podvodník ! Obranné řady zapracují = Zpráva je neveřejná a není definitivní, praví členka společenství Dostálová - dopoledne. Odpoledne, po vzoru vůdce mění názor = Je konečná ! Vůdce odvětí, že mluví pouze s autoritami a nějaké voloviny nečte ...

Co tak asi udělá Sheriff -Ještě vyšší, Státní zástupce ? Nechá případ chlapce z Micaga znovu přezkoumat? A co udělá ten hradní ? Stále jej bude držet - co z toho bude mít ? Vítězství party ze San Boniga je na dosah ! Žádné dělení = Čtvrť ČR je k mání celá ! Úřednická vláda národní záchrany může povstat ! Věrné je nutno ocenit, prověrek žádných netřeba ! Hradní kluci mají prostě - Lepší krytí ! A AB ? Těžko říci tak z hlavy, asi je pak v řit ... :-)

2 0
možnosti

Hezký příměr ke skvělému filmu.:-) Jen svým článkem upozorňuji, že věci občas dopadají úplně jinak, než si představujeme. Kdysi to měla premiérka Mirka (Němcová) ložené, už už to vypadalo, ale pak se stal premiérem Jiří Rusnok. Také Jiřího Drahoše už v Praze oslavovali, ale dopadlo to také jinak. No tak jsem si zaspekuloval a uvidíme. Možné je všechno;-)

1 0
možnosti

Tedy za mně klidně Ofčáčka, ať se ta Zemanova zrůdnost projeví v plné síle :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS