Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

T25o26m71á31š 10G46a31y73e22r

18. 11. 2019 22:22

:-)Jakou asi reakci můžeš očekávat od gayera...? : Ve FN v HK byl přednostou dětské kliniky prof. Blecha. Jednou večer jel osobně kontrolovat nemocné dítě. Na chodbě ho zastavila uklízečka myjící podlahu. Zastavila ho s tím, že na oddělení teď jít nemůže, když je mokrá podlaha. Když se ji představil, že je Blecha, sdělila mu: Blecha sem, blecha tam, tady teď skákat nikdo nebude.....

1 0
možnosti
MB

To, co popisujete logiku má. Jde i odpověď na otázku, proč máme plno Politiků a žádného Státníka ! Rád dávám příměr, že kdyby se dobově zjevil W. Churchill - "Nic vám neslibuji, pouze krev, pot a slzy" - Tak jej nikdo nebude volit ! Jsme v Době nárokové a přídělové. Kdo více dá - Ten je lepší. Kde na to vezme? Proč to řešit ? - žijeme teď a ihned ... !

Obecně, život potvrzuje, že jsou pořád nějaké organizační struktury. Pokud chce člověk prosadit to své, není dobré oslovovat toho na špici, ale právě jeho hybný článek - úředníka. Navíc, ti špicovití jsou nejistí ! Naopak, úředník, tam pravděpodobně bude sedět furt. Navíc doba se stále mění - Mne opravdu fascinuje funkce Politického náměstka ! Jakýsi nový parazitující druh ! ...

Pořád melu dokola - Nejlépe je se dostat do pozice, kdy člověk samotný je vůči sobě - Prezidentem, premiérem, ministrem a i tím politickým náměstkem. Prostě šéfem života svého. Pak přijde rovněž na to, že i ty prachy se v jeho rukou mění ! Čím je starším - má jich více ! Přestane se na ně dívat jako na Cíl, ale Prostředek svého bytí! V jistém slova smyslu prachy pro mne pozbyly zásadní smysl - Stal jsem se oblíbený sponzorem nejbližšího okolí. Klasika ... :-)

1 0
možnosti
JT

Doba nároková, příkazová, zákazová, mediální, virtuální .... ale jak popisujete, dá se jí vyhnout, anebo pokud se jí nemůžete vyhnout (většina pracujících), aspoň se s ní tolik nezaplést, ve volném čase se pokusit žít mimo ni (to jsme se my mimoni už naučili) a dělat si z ní srandu:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS