Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Já jsem si zatím tužku s papírem nepořídil jako běžnou součást každodenního života, ale asi také na to jednou dojde.

1 0
možnosti
MB

Vzniká nová sorta lidí, už i moje žena ! Furt ji něco zvoní v mobilu - Připomínky ! Že si zase má něco připomenout - Tužku nepoužívá ! Ptám se jí, proč si to raději nezapamatuje - je to pohodlnější. Co bude dělat, až ji vypnout proud? Jakýsi nový proud je zde ... :-)

0 0
možnosti
PK

No víte proč ne, ale ve vašem případě jsem očekával spíše něco o zvířatech. lidský rod a jeho podoby, tu právník, tu podnikatel či politik,to je nuuuuďa,ale naši zvířecí kamarádi,tam je to smyslpné a zábavné a..:-)

0 0
možnosti
JT

Pro zvířátka si nechám víc místa, Vámi uvedená témata si obvykle nezaslouží větší rozsah, tato krátká forma jim stačí.

0 0
možnosti
MB

MilýJane výborné, nicméně si tam dopište ještě jednu skutečně významnou osobu - Jmenuje se pan JETŘEBA. Zastoupen četně a všude - Všude byl a všechno zná. Tam, kam se případně teprve chystáme my - Odsud, on se již právě navrací ! Taky všemu rozumí a rád poradí - Neříká, tak - ani tak, nicméně vždy na jeho slova dojde ! Génius, který nikdy neudělá chybu - Nemůže ji udělat, protože nic nedělá ... Nic nepokazí ...

Kolega žil s ženou, která byla nemocná - Zcela zdravá, nicméně vybavena popisovanými schopnostmi a jako bónus - Vše skupovala ! Opravdu, jakási ducho porucha. Když domů přinesla asi 6 kus Toustovače - Pravila, že byl ve slevě, (no muži nekup to) ! Taky pravila, že - Je třeba předělat kuchyňskou linku, podobně koupelnu ap. Kolega rád hraje kulečník, docílil rarity, kdy večer vyšel z domu a odehrál svou partii s tágem. Žena si toho vůbec nevšimla, zcela zaujata 6.356 dílem Ulice a Ordinací v růžové zahradě ... !

Jednou v podvečer, tedy vyšel opět ! Alarm, muž fakt nikde ! Tu zazvoní mobil s dotazem, kde jsi ? Odpověď - No kde bych byl?, je již večer, tedy jsem v lůžku ! V jakém lůžku a co tam děláš ? No co se tak asi v lůžku s ženou dělá - milá ženo ? No jo, ale JE TŘEBA spravit tekoucí WC ! Ženo, JE TŘEBA, již rozumně žít ! (Vše pravdivé, rozvedli se)

- mj., Já jej obdivoval . kdy roky dřel, aby za ni splácel dluhy - (v bytě neuvěřitelné skladiště nakoupených volovi). Poznal jsem ji osobně, u mne na táboráku. První člověk na světě, které jsem musel dát pod dupu elektrickou dečku = zima ! (Vedl jsem veledlouhý kabel přes louku !) JE TŘEBA, lidem udělat dobře ... :-)

1 0
možnosti
JT

Pan JETŘEBA má ještě bratra, ten si říká MĚLOBYSE, díky za čtení a komentář

1 0
možnosti
TG

T73o33m13á58š 69G23a16y59e71r

12. 11. 2019 21:54

R^R^R^!Perfektní postřehy a aforismy. Ty často vyjádří mnohé víc a méně slovy. Mám moc rád tyhle krátké útvary!

Ano, rychlý zápis je často velmi nutný, zvlašť po probuzení se myšlenka z noci často zapomene.

Proto mám u postele tužku, papír a baterku...

Těším se na další!

2 0
možnosti
JT

Jsem rád, že se Ti to líbí Tome, u Tebe jako mistra kreslené zkratky nepřekvapuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik