Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím proč, jsem typem člověka, který žádá informace. Je dobré to dělat i z protichůdných zdrojů - Už, ta konfrontace je zajímavá. Podobně řazení zpráv - Klasika Novy. bulvar ptákoviny - Nejlépe tragedie doprovázená dutým - falešným hlasem komentátora. Pak asi ideální ČT 24 - včetně dole uváděných písemných zpráv dole. Vítám to, co dělá V. Moravec, beseda všerůzných lidí, včetně vyjadřování se mladých. Nevím co si mám myslet o mladém J. Železném i jeho proměně ve tváři, (kupa osobních problémů), , naopak v zahraničí přímo rozkvetl D. Borek ...

Jak píši, nasaji a pak si dumu. Dojdu k nějakému závěru - názoru. Netvrdím, že je správný - Tvrdím, že je můj ...!

Každopádně na svého otce nemám! Klasika postavení - Posledního Mohykána v rodině. Sedí, jako socha v kuchyni, očítá noviny a k tomu má puštěné rádio - zprávy. Jakýmsi záhadným kanálem si k tomu ještě pořídil malou TV z NSR - (Už s barevnou obrazovkou, formát pohlednice). Duchovní otcové levice by jásali, rodič uplatňoval metodu = Tři zdroje - Jako Tři součásti Marxismu! = Epochální dílo V.I. Lenina ! Nesměl být osloven, vyrušován ! Co tam chtěl nového zjistit, nechápu ? Dodnes slyším tu klasiku - Zprávy ze zahraničí = Sovětský svaz ! Pak byly večerní zprávy a za zvuku znělky vyjel do polí ten kombajn - Vidím to, jako včera ... ! :-)

0 0
možnosti

OVM jsem kdysi sledoval, ale už několik let nesleduju a vůbec mi to nechybí. Se zprávami to mám podobně, čím míň tím líp. ;-)

2 0
možnosti

Info z politiky a byznysu hledám na internetu na cizích mediích v AJ a NJ a občas kouknu na CT1 a Novu na jejich večerní relaci, Primu skoro v TV-novinách neznám a Soukupa mám pouze pokud mám chuť se pobavit. I když na druhou stranu, na připravovanou Talk show pana Ovč. na tu se radostně podívám...:-)

1 0
možnosti

Zprávy ještě jdou, i na tom ČT, ale ty publicistické komentované pořady jako OVM to už je snad jen pro masochisty ...

3 1
možnosti
Foto

Pokud jde o zpravodajství, stále preferuji ČT, pokud tedy hlavní zprávy neuvádí ta rozhoďruka Kubal, který s tím máváním rukama už je otravný a všímám si že ho následují i jiní. Obsahově mi hodně vadí hlavně neustále pozvánky komunistů do vysílání.

0 0
možnosti

Už to není ono, před několika lety měl člověk aspoň větší šanci, že častěji uvidí krásnou moderátorku, ale přibyli muži a ženy ubyly;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik