Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co teprve použité jehly, které pořád řešíme. A prý je nebere ani ten sběrný dvůr...:-/

P.S. Sodastream nepracuje s CO2?

1 0
možnosti

Sodastream nejspíš pracuje s CO2, jak jinak tam dostat bublinky? Ale fakt nevím, nemám ho. A s těmi jehlami, to mě také nenapadlo, že by byl problém kam s nimi?

1 0
možnosti

;-D Je to uhel pohledu;-Dna jednom seminari se zastupci firmy ktera vymyslela akumulatory jsem se prednasejiciho ptal na tenkrat popularni tema recyklace a trideni, co se starymi bateriemi. Dozvedel jsem se, ze nejlepsi by bylo si je vzit na prochazku do lesa a obcas nejakou pohodit. Rozptyleny v malem mnozstvi na velke plose, je to nejekologictejsi.

Dnes by za to asi dost rychle prestal prednaset.

1 0
možnosti

Jedna odborná firma kdysi likvidovala ledničky, postavila z nich velkou zeď u Kácova, pak se to nějak zvrtlo (možná záměrně) a město se to pak snažilo řešit. Nakonec se ta likvidace as zaplatila dvakrát. No a kde jsou ty doby, kdy si rodina pořídila ledničku na celý život. :-)

0 0
možnosti

Je zvláštní v jakém zapadákově žijí, ale když čtu Váš blog tak se mi zdá, že v některých disciplínách nejsme ještě na tom tak špatně, neboť na rozdíl od Vámi uváděného máme ještě sud na olej z pečení, smažení a další sud na kovový odpad,no pašáci,ne?;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS