Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trpělivost, tolerance - to zní velmi pozitivně. Možná by bylo dobré pojmenovat, co by se mělo trpělivě tolerovat.

1 0
možnosti
Foto

Sny, jakož i naivitu. Pokud obé neslouží toliko vlastním, či partikular. zájmům. Hloupost nikoli, ač ta ani tím nezmizí;-)

1 0
možnosti
Foto

Slovenský vzor? Ale kdeže, když lidé volili ANO, volili Babiše. Ten naopak musí zůstat, ať je jich na Letné třeba půl milionu (pořád budou v menšině). A předčasné volby? Proč? Už tak se tam vyměňují častěji než ponožky a po každém potopa.

2 1
možnosti
JT

Sázím na tu lhostejnost (většinovou), jen jsem si říkal, jestli by vše skončilo tím, kdyby Babiš sebe nahradil. Opozice (i ulice) by dosáhla svého a tak by bylo zajímavé sledovat, co by se stalo. Na Slovensku dali pokoj, ale nejspíš to bude tím, že se povedlo zvolit paní Čaputovou za prezidentku.;-)

0 0
možnosti
SN

:-)..........Dávám Vám karmu! Ty týpky, kteří by chtěli vládnout jste vyjmenoval dobře. To by byla zase spoušť.

Pokud se týká Slovenska, už jsem to psal několikrát. Ti jsou více emočně založení a snáze ovlivnitelní. Napadlo by někoho v Čechách lítat po nocích demonstrovat kvůli dodnes nevyjasněné vraždě? Ohromná masáž médií, padla premiér, život jde dál!

Ještě k Babišovi....opravdu to řídí jako schopný manažer firmu. Lidé vidí, že se něco změnilo. Výměna nepřipadá v úvahu a také k ní ani po demonstraci na Letné nedojde! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Bubliny vzhůru letí. I pro radost dětí. Některé v pádu, jiné i při vzestupu, stejně vždy praskají. Dítě se tomu zasměje. Třeba i s tátou. Jen snílkové dál plakají. A tvůrci mnohých bublin, ti se často až vztekají;-)

2 0
možnosti
Foto

Dítě se tomu asi nezasměje, pokud nemáte na mysli bublifuk. Pokud ne, asi je mu tu fuk. Naštěstí. A pokud je to fuk i jeho tátovi , který se všemu infantilně zasměje , pak možná pro ratolest je to trochu neštěstí.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS