Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P57e35t34r 50B80u35r26i76a56n

13. 6. 2019 11:50

Je to tragédie. Voliči čekali na Hradě Zemana verze 89. a ona přišla verze Zeman 68. :-/

1 0
možnosti
MB

Jane, naše společnost mi připadá nesmírně přepolitizovaná. Můj sen - neotravujte a nechte nás žít se nekoná. Každý den o AB - Už se i probouzí jako ČR! Podobně MZ, každý čtvrtek PŠM na Barrandově. Odráží se to pak i na číslech - zhruba 50:50 = Mega rozpolcenost společnosti! Opravdu, to nepokládám za dobré. Čísel je více, (Jistě výzkumy pro výzkumy), nicméně - AB padá a padne. Poslední CVVM - vyšel v popularitě politiků nejlépe šéf ANO - OK. Je ovšem další údaj! - Andrej Babiš. Věří mu pouze 38 % lidí.Nevěří mu - 56% lidí ...!

Tady pořád, je silně zasoupen Vůdcovský mýtus - Někdo nás přece musí vést, je dovedný v jazycích - úplně se směji - (samozřejmost předcházejících generací). Je leptán - Co bude - Den poté !? Jak máme samostatně žít ? - A slovy básníka - Kdo na mé místo ? Sděluji - AB + MZ je mi úplně FUK. Absolutně je pro svůj život nepotřebuji. Naopak - obtěžují mne ....

Do Vlády pak nabízím - Svou mladší dceru! Jazykově je taky vybavena + hospodaří se svým kapesným + malým výdělkem. Je vzdělaná a netvoří dluhy! Pravda, nebyla v KSČ, či STB, asi moc šancí mít nebude. Ještě lepší, by byla starší dcera! Toho času je na Kongresu lékařů v Luhačovicích, (ráno jsem s ní mluvil). Této jsem Vládní post ani nenabídl, vím, co by mi řekla = "Otče, tys vhodný exemplář na naše seskupení. Úplná pomůcka"! Jde o Kongres psychiatrů z ČR. Tito a podobní mladí idé, na naše blogy nechodí. Co by tu vlastně dělali ? Žijí si svým rozumným životem a výše popisovanými naprosto opovrhují ... :-)

XVIII. celostátní. KONFERENCI BIOLOGICKÉ PSYCHIATRIE s mezinárodní účastí. Luhačovice 12. – 15. června 2019 ... [>-]

2 0
možnosti
JT

Optimisticky předpokládám, že nakonec lidi přijdou na to, že pomoc musí hledat na konci své paže a že doba řízení a kontroly někoho někým dojde na smetiště dějin .... jen se toho většina ještě nepustila. Média v tom odvádějí snad i dobrou práci, postupně všechny odpuzují a lidé snad začnou žít zodpovědně svůj život. Uvidíme jaký bude výběr, možná mezi "robotem" a "indiánem", inklinuji k tomu "indiánovi":-)

2 0
možnosti
MR

Zde jde spíš o nástup nové generace a vlastně o vlnu která zde proběhla po Evropě jako tzv. Evropské jaro, Francie Macron, Angile Brexit, Rakousko a naposledy Slovensko. Možná že padla velká tíže z lidí ohledně exodu lidí z Blízkého východu a válečného konfliktu a k tomu přišla příznivá ekonomická doba a mladá krev, jež vše už vidí jinak a chce jinak ale nemá alternativu, jen další socialismus. U nás navíc dobíhává střet energie minulé vlastně mafiánské doby, kde je hromosvod Babiš a tím je hodně viditelný a mladé generace a určitá část populace neřeší celou historii a vývoj ale jen ideály a mladá generace jsou vesměs ideály ale ne zkušenosti a hodnoty.

1 0
možnosti
JT

Změna je život a transformace je v běhu, události se ženou poměrně dynamicky, popsal jste to v komentáři logicky, rozumně a dá se říci, že i s citem.:-)

1 0
možnosti
TG

R^To jsou ale paradoxy, pane Vaněk, několik partají volá po předčasných volbách a současně se jich bojí jak čert kříže. ;-)

2 0
možnosti
JT

... a ještě jim do toho naskočí nějaká Trikolóra;-D

4 0
možnosti
AM

[>-]R^. Pravdoláskaři budou kvičet.

1 0
možnosti
KT

Zapomněl jste ještě napsat, že kvičení pražské kavárny je pro Vás rajskou hudbou

0 0
možnosti
SN

:-).....Velmi dobře napsáno! Jsem opravdu pamětníkem, (80), , myslím, že ten zkrachovalý student Minář, ačkoliv si projev napíše na papír, dav k výměně vlády nestrhne! R^R^R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik