Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Někde jsem četl, že lidstvo se nezničí, jak lze předpokládat, ale že lidé jednou dostanou rozum a začnou se chovat jinak. Ale kdy to bude?

1 0
možnosti
JT

Přál bych si to, co nejdříve. Ale něco mi říká, že až naprší a uschne, tak trpělivě čekám na ten déšť;-D

0 0
možnosti
Foto

;-)R^ Nevím jak kdo, ale já si to, ač po kapkách,užívám každodenně;-)

1 0
možnosti
JT

Též se snažím, ale nejvíc se mi to daří na dovolené a o některých víkendech.:-)

1 0
možnosti
MB

Je faktem, že Informace je Zboží. Spousta věcí by dopadla jinak, kdyby Napoleon měl Mobil - Podobně s prolomením šifer Enigmy. Doba je zrychlená = Protože je více infa. "Krásný Socialismus" - Zde byl Blesk - Černá kronika. Vše se vyvíjelo plánovitě, člověk byl, bez informací. Pak se noviny četly odzadu, (sport). Paradox - V tomto smyslu bylo v - "Totalitě svobody a spokojenosti více"! Když nic nevím - Tak to neřeším a ty jejich bláboly neposlouchám ...!

Občanské informace, internet, zprávy - Jako oheň. Dobrý Sluha = Zlý pán. (Pochopitelně nemluvím o odbornosti). K tomu vymývání mozků = Reklamy! (Opět sranda, nechápu co Pan Vajíčko vlastně na omezeném trhu propagova)l? Nicméně, jhak říkáte Jane - Člověk obranu má - Dobrou Novinou by bylo - Kdyby Info + Noviny nevyšly! Lidé by možná započli i skutečně žít ...!

Hlavně, nechť nevypnou proud! Vertikuluji břeh potoka jako divý, semena kytek již zaseta + jako řádný muž pracuji se Semenem! Jdu házet to travní + Pilně zalévat . Následně podám zprávy o tom, jak slyším - I trávu růst ! ... :-)

1 0
možnosti
JT

Ať se daří v zahradničení. Jinak přehlcení informacemi je moc, méně je někdy více.:-)

2 0
možnosti
RE

Víš Honzo, že přesně tohle prožíváme na našich výpravách s dodávkou a koly a stany po Evropě?! Nějaké radio nám tam sice občas chrochtá, ale tomu stejně nerozumíme. Radši si zahrajeme na kytaru. Těch pár dnů bez "informací" má neuvěřitelně blahodárný vliv a teď jsi mě vnuknul myšlenku, že přesně na toto by šlo ty lidi na ty výpravy lákat.R^

Jinak cestovatel Ladislav Mikeš Pařízek se kdysi zmiňoval o systému zpravodajských bubnů v Africe. To byl tak důmyslný systém(přitom vypadal zcela primitivně), díky němuž se o nové věci dověděli o dva tisíce km dál během dvaceti minut. Nikdy se tam nepodařilo plně rozvinout telefonní síť. Bylo to zbytečné a překonal to až internet:)

1 0
možnosti
JT

Ikdyž se člověk nedívá na zprávy programově, pracuje-li s PC a internetem, nemůže se informacím vyhnout a stejně nějaké vyhledává, ale hlavně ty, které vyhledat chce. A pár dnů bez zahlcení informacemi přijde vhod. A třeba se to bubnování nebo kouřové signály budeme znova učit:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik