Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje kamarádka učí na učnáku...takže ti, co pýšou lyška, čtyřka je boží známka a stačí, milují Ortel, Babiše a nesnáší elity, protože na ně voni jednou budou makat, tak ti jsou ...podle tvého článku záchranou a ti, co tedy, co pracují duševně, výtvarně...ti jsou xenofobní. Musím jen upozornit, že zatímco ta kavàrna dost často ' obsahuje ' architekty a projektanty, techniky .lékaře a zdaleka to tedy není jen s prominutim stale zoufale tupě viděno jako spolek pomatených veršotepců...tak ti vytvářejí naše životní prostředí hlavou a i rukama. Zatímco pysatel lyšky s řetězem v kapse, aby si praštil do Roma případně...a s téměř nulovou inteligencí, je schopen dělat dnes velmi sporně jakžtakž rukama prâve podle vymyšlenych návodů temi údajně z kavárny... Dýchla na mě doba socialismu a něčeho, co si zaslouží právě tuto generaci dělníků, kzerým se dávno nechce dělat, ale jsou bůhví proč predhazováni otloukanym vysokoškolákům jako ti lepší pracující. Ano. Přeji autorovi tuto generaci dělné pracující třídy, která pokoří xenofobní kavárnu svou prací:-/;-D

11 1
možnosti
Foto

Přesně řečeno, porovnat obory a maturanty mohu dnes a denně...

3 0
možnosti
LV

Hodně slabý kafe. Takový vyčpělý, však už je bůhví kolikrát převařovaný. Zkuste aspoň něco o lepšolidech, to není tak zatuchlý téma.

4 2
možnosti

Technická poznámka: xenofobie není strach z neznámého, ale strach z cizího. Řecká předpona "xeno-" znamená právě cizí.

9 1
možnosti
Foto

xenos - cizinec, xenofobie - strach ze všeho cizího, odpor, nedůvěra - xenofobie tedy značí strach z cizinců spojený s pocitem ohrožení a nedůvěry, xenofobní chování je založeno na rasových, etnických, kulturních a náboženských předsudcích:-)

4 2
možnosti
Foto

Hmmmmm. Zajímavé:-) Mnohokrát jsem tu četl, že "kavárníci" patří k určitému názorovému proudu. Zde zase čtu, že patří většinou k té nadstavbě a ještě parazitujicí:-) No nevím nevím, jak takový malíř na mně nebo na někom jiném parazituje, když si od něho dobrovolně koupím obraz. Pravda je, že například v podmínkách nějakého protektorátu lze třeba zavřít vysoké školy a profesoři se mohou ocitnout v Kolbence. S nástupem nové svobody se pak ukáže, že je co dohánět, protože chybí spousty odborníků, kteří místo studií byli také v Kolbence - nic se neušetřilo, naopak výsledkem je ekonomický propad. Obavy z "co by, kdyby" má kdekdo. Neřekl bych, že by je měla ta nejasně definována skupina "kavárníků" intenzivnější.

11 2
možnosti
AL

Zasloužená karma.

:-)R^

2 1
možnosti
VV

Moji oblibenou kavarnou byvala mala kavarna Moka na Moskevske ve Vrsovicich. Nikdy jsem si tam zadne xenofobie nevsiml. Ale tenkrat byl Milos Zeman jen radovym clenem KSC.

Jestli jeste existuje, tak se tam muselo neco zmenit.

;-D

2 0
možnosti
Foto

Mám poměrně jasnou představu, co je o co se bojí pražská kavárna. O místa u stolu.

Když jsem jednou dorazil do Prahy před pěti lety v tuto dobu na pražské hlavní nádraží, tak na mě čekala čtyřčlenná delegace, která potom odkráčela do jednoho prosklené rozhlehlé velmi dlouhé asi rozvětvené chodby, nechal jsem se vláčet, takže nevím přesně kde. Ale tak půl hodiny jsme kráčeli kolem zaplněných stolů s návštěvníky, kteří si dávali ranní kávičku atd. Teprve pak volný stoleček, kde se dalo usednout a popovídat.

1 0
možnosti
JS

Dík... vím, že víš, že jsme na jedné lajně...

4 0
možnosti
JH

J17a95n 12H87a76r79v93a60n

9. 2. 2019 14:03

Díky za blog. A to (Bnj) za jménem znamená co - napadá mě: Bědný nemajetný jinoch, ale to asi ne?

1 0
možnosti
Foto

;-)Vyberte si, viz.:

Bailie Nicol Jarvie whisky, destilovaná ve Skotsku.

Stanice Bonn Hauptbahnhof v Německu podle seznamu IATA kódů stanic

British Journal numismatická , akademický časopis vydávaný British numismatická společnost

Letiště Hangelar-Bonn v Sankt Augustinu v Německu podle seznamu letištních kódů IATA

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik