Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumím Jene Tvé úvaze. Asi proto, že jsem se narodil v době hodně vzdálené té, kdy se nebude říkat maminka a tatínek, ale osoba č.1 a osoba č.2.....;-)

2 0
možnosti

Věřím, že nějaké "ostrovy svobody" (a nemyslím Kubu) ještě zůstanou, že i maminka a tatínek existovat budou a třeba osoba č.1 a č. 2. jednoho krásného dne vymřou;-)

2 0
možnosti

Je jedno balení buřt, zda důležitější je role mužova v něčem nebo ženina v jiném. Podstatné je, aby cítili a poznali v čem jsou dobří a uměli to skloubit dohromady, spolupracovat a vzájemně se podporovat... to zažívám až se svým současným mužem. Symbiózu bez nátlaku a vypjatých situacích... nelpět na starých vzorcích chování, když je to prospěšné. Tvořit společně... nesoupeřit, nesoutěžit o nicotnosti...:-)

A když to funguje, pak je to podnět pro jiné, aby to zkusili taky...

Pěkně jsi to pojal, Jeníčku R^

2 0
možnosti

Ten tablet mělo být "Je jedno, ba buřt...";-D

0 0
možnosti
Foto

R^Hezke, Honzo, takove klasicke.:-)

1 0
možnosti

klasické a tradiční, inu my staromilci;-) Díky za čtení a komentář

1 0
možnosti

Zapomínáte, že v dobách,kdy bylo rozdělení rolí takzvaně tradiční, vypukly dvě nejničivější války, které kdy lidstvo zažilo. Viděl někdo film Bílá stuha? Ostatně, v muslimských zemích je rozdělerní rolí podle pohlaví striktní, a kam to dopracovali? Lepší být metrosexuál, než se nechat zabít pro císaře pána.

A přestaňte už věčně omýlat mantru, že muž je od přírody předurčen starat se o rodinu. U spousty primitivních národů je to žena, která dře a živí rodinu, pánové posedávají kolem ohně, tlachají a občas přetáhnou manželku holí, aby věděla, kdo je tam pánem. Něco si o tom přečtěte.

1 0
možnosti
Foto

ale mamuty lovili hlavně muži už jen proto že byli silnější-jinak to že muž je živitel vzniklo spíš v době, kdy ženy seděly doma a nesměly do práce tak on byl jediný živitel-jinak nevím proč myslíte že metrosexuál by se nedal zblbnout a zmanipulovat propagandou tak aby se dal pro nějaký ideál (falešný) zabít?

Možná pro značkové boty ano;-D

1 0
možnosti

Mj. život ukazuje, že žena je silněší muže ! Ona sice neunese 50 kg pytel cementu na stavbě, nebo nevypije 21 piv - můj kdysi studentský rekord !, ale lépe unese celou tíhu života ! Statistik a příkladů plno, též zajímavá záhada ... :-)

2 0
možnosti
Foto

to není záhada-žena jako nositelka života je vlatstně prototyp a muž jen vývojová inovace přírody protože díky pohlavnímu rozmnožování dochází k promísení genů a větší odolnosti organismu proti virům a infekcím

takže ne že žena je z mužova žebra ale naopak- první dny po početí jsou všechna embria samičky ale pak díky chromozomu se některá začnou vyvíjet jako muž-(Mirosla Holub)

http://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=582067

2 0
možnosti

Jeden ze svých příspěvků k Vám jsem ukončil - Jsem spokojený, ale řadě věcí přestávám rozumět, viz obsah. Žena a muž - k sobě patří, jako k velbloudovi hrby. Zřejmě i zde se motivoval výrobce Lega - Kostky jsou jinačejší - ale zejména zepředu do sebe zapadají ... ! Četl jsem vědu pojednání - zhruba - Muž myslí a žena cítí. Rozdíly hodnoty IQ vůbec neexistují ! Obě strany, zúčastněné pak v procesu manželství jsou chybovačné a nedokonalé. Snahy o změnu vylepšení jsou pak idiotské - protože právě v tom je to krásno ideálu ! Pak si žena měla vzít robota - muž robotku ... To téma je nekonečné a krásné. Já si pak považoval synovské sezení s moudrým otcem . (Už jsem snad někde uváděl, za opakování se omlouvám). Rodič piva popil a jako řecký filosof pravil - "Víš synu, ženy bytosti podivné jsou - Kupříkladu hle, pohlédni na matku svou ! Nu což, dobře mi tak - Neženil jsem se proto, abych se rozvedl" ! Tak jsem to tedy přijal celé a pokračuji s ženou svou ... , s bytostí podivnou ... s bytostí váženou a milovanou ... :-)

1 0
možnosti

Opravte si to. "Zena mysli."

1 0
možnosti
Foto

ti lumbersexuálovém i připadají totálně asexuální:-/

jestli ženy začaly být silné protože muži začali být zženštilí a neschopní vykonávat tu roli muže ochranitele kterou tak perfektně popisujete ale v reálu se tak těžko hledá anebo naopak tedy jestli muži jsou zženštilí kvůli silným ženám to je hledání příčiny a důsledku podobné otázce zda bylo dřív vejce nebo slepice

ale nechápu proč by muž nebral silnou ženu jako výzvu být ještě silnější -vždyť v jiných věcech jsou muži tak soutěživí- a tím nemyslím soutěž v utloukání ale třeba právě v tom zabezpečevání rodiny

1 0
možnosti

Tohle beruR^ Jinak rád používám uvozovky, protože silnější pohlaví jsou samozřejmě ženy, protože, co jen toho unesou (a nemyslím tím jen nákupní tašky), za to muži, když mají rýmičku;-D

0 0
možnosti

Zneska role taky neni zadnan biologie...

0 0
možnosti

Muzi nemaji domenu rozumu, to maji lidi. Muzi jsou stejne emocionalni jako zeny.....

To je teda kyc....Rv

1 0
možnosti

Rozum a cit mají samozřejmě obě pohlaví, jen u mužů převažuje ta levá hemisféra a u žen pravá. Nic víc v tom nemusíte hledat, snad jen to, že jako "staromilec" upřednostňuju jasně daná dvě pohlaví, tj. ani bezpohlaví, ani multipohlaví;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS