Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divím se, že inflace se zveřejňuje jen podle sozonního poklesu cen potravin.

Kdo z vás nakupuje materiál pro výrobu ?

Jen za letošní rok tam vidím nárůst cen cca o 15 % !!!

0 0
možnosti

Komunisté neblahé paměti to aspoň lépe vysvětlovali: "zdražení toaletního papíru je kompenzováno zlevněním lokomotiv"

1 0
možnosti

Pane Jane Tichy (Bnj). Trochu vysvetleni je pro vas treba.

Volby maji nutnost vytvorit Snemovnu a ziskat partyje, ktere svym vysledkem se mohou spojit a vytvorit vladu s nadpolovicni vetsinou ve Snemovne. Tomu rikame KOALICE.

Teto nestvure jeste nase Ustava pridelila nutnost hlasovani ve Snemovne a dat te koalicni vlade duveru.

Jeste v dejinach demokratickeho Ceskoslovenska a Ceske republiky jsme nemeli vladu z jedne politicke strany. Proto je dulezite vasi pozornosti co nase Ustava dava te nove vlade do vinku.

V prve rade nemoznost podle toho zakladniho papiru (zakona), odvolat tuto vladu Je-li koalice jednotna, ma cele ctyri roky se projevit

A take dostava do vinku na ty ctyri roky vsechny penize CR k pouziti. Zase, neni sila jim ty penize nedat. Kdyz ta vlada potrebuje penize, muze si pujcit od institucia kolik chce. Neexistuje jakakoliv kontrola pri pujcovani a pouzivani techto verejnych penez.

Snad na zaver tohoto rozjimani, pane Tichy. Dostane-li vlada duveru, tim hlasovanim se Snemovna zbavyla jakekoliv moznosti ovlivnovat vedeni statu Stava se tedy zbytecnou. Vlada je koalicne DIKTATORSKA a to po cele ctyri roky.

Pana Jane Tichy (Bnj). Dnesni politicky stav v CR je peticlena koalice. Trochu kontroly v praci mezi sebou. Vsak ten nejvetsi rvoun je byvali premier. Tomu uchazeji ty vydelky jak je mel pri premiriovani. Ten vi o co mu jde. Na to nezapomente!!!!

0 0
možnosti

Pane Lima - opět děláte nesprávné závěry.

Dnešní pětikoalice přivádí tuto zemi, svou neschopnou vládou, do naprosté katastrofy a pod koberec zametá kauzy, které by všude jinde ve světě stačily na okamžité odvolání a tvrdé potrestání minimálně jedné, ale možná i více vládních stran.

http://www.youtube.com/watch?v=bR_9xhfaieo&t=327s

0 0
možnosti

Nebyla to ODS, která kdysi měla volební heslo "zjednodušme to!" a dokonce ještě předtím "antibyrokratickou komisi"? Kam se byrokracie posunula? Namátkou GDPR, EET, rozšíření datovek, ochrana oznamovatele, atd., změny zákonů, novely novel a jejich novel. S nárůstem byrokracie jsem se musel nějak vypořádat, byly za tím hodiny (dle mého) zbytečné práce, kterou bych dělat nemusel, nebýt byrokratického aktivismu posledních několika vlád. A nezapomenu nefunkčnost státních institucí jako ERÚ a krach Bohemia Energy v říjnu 2021. I zde jsem řešil něco, co by se bývalo nemuselo stát, kdyby byla dobře nastavená regulace prodejců energie. Ale nakonec to bylo poučné a máme i díky tomu novou kotelnu, tedy všechno zlé je k něčemu dobré. A poučení osobní: nevěřit politikům a státním orgánům a snažit se jejich řádění přežít.

1 0
možnosti

Proti vládě lze agitovat, aby lidi volili jinak než minule. Ovlivnit co nejvíc lidí. Děláte to dobře, ještě bych vypíchl, že ten byrokratický písek do soukolí sype zrovna ODS, od které by pravičák čekal opak. Je lepší, když vědí, proč prohrají.

U mně prohráli podpisem migračního paktu. Zrovna v době kdy se ze západu valí zprávy o problémech s migračním původem, jakoby neměli ani v hlavě mozek. Vyhraje Babiš, volit ho nebudu, ale udělá mi to škodolibou radost, že tihle končí. Navíc jako populista je proti migraci, což je důležitější do budoucna než momentální ekonomika

4 2
možnosti

Jako sympatizant SPD a Trikolóry se neoznačujte za pravičáka.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik