Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Krása, pane Tichý, z tohohle Vašeho článku na mě přetéká vědomí rovnováhy všeho. Že se mi ani nechce tady rozepisovat, že sama se svobodně rozhoduji vždy jen uvnitř sebe uprostřed ❤️ a to pro vedení klidnou čistou radostí, nebo pro podřízenost strachu, takže snad i chápu, proč jako složitě vyvinutá šestá civilizace nemůžeme jinak, než kolabovat. Po pěti před námi už zaniklých (jak píše prof. Bárta v "Sedm zákonů", nebo natočili s Petrem Horkým v DVD "Civilizace". To jen tak pro radost, že všechno má svůj smysl. Děkuji Vám 👍.

1 0
možnosti

J49a98n 75R23á81ž

4. 10. 2023 12:31

Už jen za tato slova jsem dal článku karmu

"Nepotřebujeme změnit politiky, ale celý systém. Když to nepůjde volbami, půjde to zhroucením stávajícího systému (který k tomu sebedestruktivně směřuje), nebo vytvářením lokálních paralelních struktur, což se už trochu děje."

1 0
možnosti

Ta inspirace přišla tím vším omíláním slovenských voleb a také jsem použil hlášku z představení Jardy Duška "odevzdej mi svůj hlas a mlč!" a počítal jsem s fórkem, na který jsem nakonec zapomněl: "Koho budeš volit? Já komunisty. To já taky, ale v které straně?" Tohle se nám poslední dobou přímo zhmotňuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik