Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono zmizelo i pár jiných autorů. Třeba zmiňovaná Radka Kielbergová, fotograf Marián Béréš a další. Nebudu spekulovat o tom proč kdo mizí, to je věcí redakce. Je to tu koneckonců soukromý prostor.

Jenže tato jména Vy a Vám podobní nezmiňujete. Jejich texty totiž nesouzní s Vaším světonázorem a tudíž jenom pláčete nad tím, jak ti Vaši spřízněnci odtud byli odejiti.

Prostě klasika po všech stránkách od těch zastánců té jediné, správné, nezpochybnitelné, východní pravdy.

1 1
možnosti

Tak je akorát pane Flaško divné, že jste v rámci objektivity také nenapsal, že fotografovi Mariánovi Bérešovi nikdy nebyl zrušen blog (pokud si ho tedy nenechal zrušit na vlastní žádost), ale pouze diskutérský účet, když už ty jeho výpady vůči jiným diskutérům s "nesprávným" názorem", které byly často zralé i na trestní oznámení, nešlo dále tolerovat. Rovněž Radce Kielbergerové bylo tady dlouho administrací tolerováno a trpěno to, za co by někteří jiní již dávno dostali doživotní ban.

Rozhodně mi totiž nepřišlo, že by například někteří jiní diskutéři, co byli odejiti, jako např. paní Vlková, pan Marek (toho si Vy předpokládám pamatujete ;-)) a někteří další byli stejní či dokonce horší než ti Vámi jmenovaní.

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem teprve zjistila dle diskuze, ze nejsou ani p.Bajnara stare clanky.

Pokud zde je nekdo dlouho a ma sve ctenare, bylo by fajn, kdyby redakce aspon v HP oznamila duvod smazani (bez podrobnosti). Neni prvni.

Svoboda jednotlivce konci tam, kde zacina svoboda druhych.

Dnes tato veta uz zacina byt pomalu vtipem a historii.

4 1
možnosti

Staré články pana Bajnara stále k nalezení jsou (a předpokládám, že budou i nadále), když si zadáte tuto adresu:

https://bajnar.blog.idnes.cz/

Nicméně, jak jsem se sám přesvědčil, v seznamu blogerů již pan Bajnar skutečně k nalezení není. Nedávno takto zmizel "beze slov" například pan Navrátil, dříve zase například pan Pohanka, který psal velmi dobře, apod. Zatímco někteří z těch, co porušují Kodex blogera prakticky v každém druhém textu, jsou naopak dáváni na titulku...

2 0
možnosti

Vynikající blog, pane Tichý!R^;-)

Pana Bajnara jsem také velmi rád četl. Ano, byl otevřený a nazýval věci pravými jmény - a to už dnes, resp. přes 2.5 roku, není žádoucí.

Díky za slova p. I. Hoffmanna - plně s nimi souzním, stejně tak jako souzním se všemi Vašimi blogy.

P.S. Je tu pár blogerů (samozřejmě včetně Vás), které čtu velmi rád (jsou podnětní, originální, inspirující), a proto tu ještě setrvávám. Jakmile se to tu ale smrskne na mainstreamovou propagandu, nebudu mít jediný důvod blog idnes vůbec otevírat.

9 0
možnosti

Ivan Hoffman patří mezi poctivé, pravdivé lidi, kteří něco umějí a snaží se to předat dál. Dnes se v novinařině ale nosí aktivismus a tito lidé byli odsunuti a sešli se na Kupředu do minulosti a Parlamentních listech;-)

3 0
možnosti

Šok. V Hyde parku taková čtenost? Neskutečné? Už jsem to pochopil, stačilo nahlédnout do blogů pode mnou, jaký fenomén sem láká čtenáře. Jen to není moje cílovka;-D

3 0
možnosti

Občas sem zajdu, komu zase přemístili blog. A zrovna tu jste i Vy.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
Foto

Pana blogera Bajnara mám mezi "oblíbenýmí", jeho články byly aktuální a pravdivé, mrzí mě, že se poslední dobou neobjevují. Jeho pomlouvače neotvírám, podobných "hlubokých" myšlenek je dost v mainstreamových médiích. Pane Tichý, novináře a publicistu Ivana Hoffmana znám již hodně dlouho, (dokonce i osobně), pravidelně jsem jeho úvahy poslouchala před léty v jeho ranních pondělních úvahách na Radiožurnále, pak jsem četla jeho komentáře na http://www.deník.cz, teď občas publikuje na PL. Je to novinář a člověk, kterého si opravdu vážím. Řemeslu poctivého novináře a se nikdy nezpronevěřil. Píše hluboké - i když poslední dobou smutně laděné texty, plné obav. Situace u nás, v Evropě a ve světě ho trápí jako nás, všechny slušné a poctivé lidi... :-/ Jo, nevím, kdo rozhoduje o tom, kdo bude z blogerů vyřazen, nechce se mi věřit, že by to byla redakce iDNES s šéfredaktorem Pleskotem.

Pane Tichý, děkuji Vám za Váš článek, Vaše články čtu ráda, hovoříte mi také z duše, jako Vám (i mně) pan Ivan Hoffman.. Karma. R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS