Diskuse

Derniéra

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Excelentní, reálná analýzaR^ Z toho dění kolem mi už dlouho běhá mráz po zádech. O to víc, že mnohým lidem dosud vůbec nedochází, která bije....

7 1
možnosti

J44a88n 91R55á73ž

27. 8. 2022 19:39

Římský senátor Cato, všechny své projevy, ať se týkaly čehokoliv, zakončil zvoláním: "Carthāgō dēlenda est" (Katago musí být zničeno)

No a ja to parafrázuji a volám se stejnou naléhavostí: " Fialova vláda musí skončit".

PS. Naštěstí pro nás, si to už uvědomují i vlivní lidé z ODS a tak se možná vláda změní, aniž by bylo nutné vyhlásit nové volby a tím se vyhnout riziku, že by se vrátil do čela vlády Babiš.

3 1
možnosti
Foto

Nechápu proč musí tahle vláda skončit. Tahle vláda dělá pro stát víc než vláda Babiše za 8 let. Pokud vás zajímá co tahle vláda schválila, tak nikdo nebude platiti horentní za energie. Každí domácnosti bude přidáno na energie bez ohledu zda topí plynem, elektrikou, anebo má dálkové vytápění. Ti, co se dostanou nouze vláda okamžitě pomůže vyčlenila na to peníze. Plní zásobníky plynu a ropy, takže topná sezóna by měla být zajištěna. Podruhé přidala důchodcům. Vyvolala jednání z EU, aby EU přijala opatření proti stoupajícím energií, protože stopající ceny neodpovídají trhu. Navrhuje oddělit od ceny elektřiny cenu plynu, anebo aby Evropa jakjo celek zastropovala ceny energií. Takže co ta vláda má dělt podle vás víc.

2 4
možnosti

;-)Očekávám, že letošní zima může v Evropě vyvolat velké změny.

9 0
možnosti

Karma pane Tichý!R^

3 0
možnosti
Foto

Dobrý, ale opravdu hodně smutný.... Jako v té písni - "jsme... (někde) - a můžeme si za to sami"... ;-(

2 0
možnosti

Fiala byl dle včerejšího článku ze Seznamu vyhlášen nejhorším premiérem v Evropě........

4 0
možnosti

Hezký esej plný otazníků a abstraktních pojmů a náznaků. "Tvořme nový svět". Co to má znamenat, proboha? To je nějaké komunistické heslo? Prakticky vzato jsme se my, Česko, ocitli v pasti, v paradoxonu - vezli jsme se 30 let lišce na ocase, pořád nás dotovali a sponzorovali a najednou superdrahá energie, protože Rusko zlobí....A vyhlídky malé. Hurábojovníci radí: porazíme Russy a bude nám hej. No nevím...nikdo se zatím k tomu, mimo Ukrajinců, moc nehrne. Takže budeme žít ve stínu války, v prodražené Evropě, kde na jedné straně hrozí Russko a na druhé Zeleňáci s likvidací fosilních paliv a otevřeno náručí vůči Africe a okolí. Hurá do toho a .....jsme v háji.

3 0
možnosti

Tvořme nový svět v mém pojetí znamená, žít si vlastní mírumilovný život a nenechat si vnutit svět např. Klause Schwaba a jemu podobných, čili to "digitální otroctví", tedy ten Velký Reset. Když nás bude dostatek, můžeme toto směrování změnit. Transformaci, evoluci, změnu paradigmatu to vše přijímám a vítám, ale transmutaci na humanoidního robota ne. Proto se snažím o zachování lidství a o renesanci lidské bytosti, která je sice křehká, ale dokáže být silná a mocná. Jen se potřebuje sama v sobě najít:-)

1 0
možnosti
Foto

derniéra Česka jako navenek suverenního státu - Fiala požádá o připojení k Německu.

3 0
možnosti

Paradoxně to není vůbec špatná myšlenka, neboť by to tuto zemi dostalo z toho do čeho jí stávající vláda svou (ne)činností dostala. ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS