Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Jene, teď opeření přátelé řádí... vždycky se na tohle roční období moc těším :-)

1 0
možnosti

Děkuji za podívání a komentář, též zdravím a přeji workoholikovému kuchaři ať si toto krásné období užije vč. odpočinku a relaxace.:-)

0 0
možnosti

Vaše blogy jsou pro mne vždy velmi inspirativní. Ty s přírodní tematikou jsou krásným, milým a účinným odpoutáním od dnešní ne zrovna šťastné doby. Příroda nabíjí člověka spoustou energie a nabízí mu obrovskou náruč potřebného pocitu bezpečí.R^VR^

Já si jí budu zanedlouho plnými doušky užívat v nádherném prostření Jeseníků, kam se každoročně vracím. Pobývám tam vždy celé 3 týdny a je to pro mne doslova pastva pro duši...

1 0
možnosti

Jo, Jeseníky jsem za mlada procházel - tábor a puťák (základna nad Starým Městem p. Sněžníkem) a po letech se tam ještě podíval s manželkou a dětmi (Lipová Lázně). Tak si to užijte, je tam krásně. A všude se najdou místa turisticky až tak nedotčená:-). Na druhou stranu jsou místa lidmi přeplněná, protože jde o turistický průmysl a dnes také o místa pro facebookové sdílení fotek z onoho místa.

1 0
možnosti

Krásné úlovky!

Dnes jsem zahlédl u naší firmy konopku obecnou!

R^VR^

2 0
možnosti

Samozřejmě, že mě takové úlovky potěšily:-) Však jsem je i nějakou dobu doloval asi z 1500 snímků;-D Ke konopce - budiž Vám přáno, je radost, že těch druhů ptáků stále přežívá dost (aspoň někde)

0 0
možnosti

R^ Krásný blog i fotky. Šoupálek se u nás (v Bubenči)také objevuje. Nejspíš zalétá se Stromovky. Jen nevím, jestli je to šoupálek krátkoprstý nebo dlouhoprstý. Prý to špatně rozezná i ornitolog :-).

4 0
možnosti

Tak na to si také netroufnu. Rozlišit dlouhé a krátké prsty je už Vyšší ornitologická a tu nemám;-D Díky za komentář

3 0
možnosti

Náš táta kos se bál, ale kosice z hnízda neuletěla, ani když jsme se přiblížili na metr a půl. Vnučky ohromilo, že kosí rodiče odnášeli bobečky z hnízda v zobáku. "Babi, vzala bys TO po nás někdy do pusy?"8-o

2 0
možnosti
Foto

To je pěkné. Děkuji, pane Tichý za Váš blog. R^:-)

3 0
možnosti

Člověk si dneska musí najít nějakou radost, aby ho to nesemlelo. Pro mě je jedním z velkých zdrojů radosti příroda. Tu si užívám jednak přímo na místě, a jednak zprostředkovaně právě přes "automatický fotoaparát" reagující na pohyb. Pak ty snímky probírám a věřte, že jich je třeba tisíc, ve většině jde o pohyb větví či stébel trávy, a tak desetina zachytí nějakého živočicha a z toho zase jen část jsou hezké záběry. Tak to roztřídím, vyberu a tady na blogu tu svoji radost (z "úlovků") mohu sdílet:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik