Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Děkuji za komentáře:-) Z mobilu dokážu jen "plusovat" (i mínusovat bych dokázal, ale to moc nechci). Takže komentáře píšu pohodlně z počítače a k němu jsem se dostal až v neděli (dnes) večer.

0 0
možnosti
PC

Tady se kdosi zmiňuje o p. Horké. Ona, stejně tak jako snad každý, věděla, že není nesmrtelná. A tak neřešila, jak smrt obelstít. Byla na ni kdykoli připravená, nechávajíc to na Bohu (Přírodě). Každý máme tu svou hořící svíčku a nechat ji hořet déle, než má, nikdo z nás nemá v moci - žádným způsobem. Říká se tomu pokora.

1 0
možnosti
Foto

V loterii rozhoduje počet pravděpodobnosti. Tzn. zjištěná pravděpodobnost úspěchu v té či oné skupině. Osobní názor na to vliv nemá. Racionálně myslící člověk se bude řídit statistickými údaji. Iracionální podlehne bludu a dopadne v souladu se statistikou, což dosvědčuje např. smutný případ nedávno zesnulé zpěvačky.

Obecně ovšem platí: "Žít je strašně nebezpečné, vždyť můžete umřít." (J.W.):-)

0 0
možnosti
Foto

Co je větší loterie lze možná porovnat. Stačí, pokud nejprve určíte, jakým způsobem vyčíslujete velikost té které loterie. Pak jen zjistíme, které připadne nejvyšší číslo.

Riziko, jež zmiňujete na konci, je prozatím rámcově známo ze statistik. Máte samozřejmě pravdu, že existuje riziko známých i neznámých následků očkování, ale existuje samozřejmě i riziko známých i neznámých následků choroby samé. Ty známé (například riziko úmrtí po infekci) lze zjistit i dnes.

---

V článku je také postaveno falešné dilema: očkování kontra posilování imunity. Jenže ve skutečnosti existují čtyři možnosti: kromě možností (1) Očkovat a kašlat na imunitu a (2) neočkovat a posilovat ji, je také možné (3) očkovat a posilovat imunitu , nebo se (4) neočkovat a spoléhat na to, že imunita je i tak silná dost.

2 0
možnosti
Foto

Teď je Covid módní trend, ale v čase naštěstí módní hity nejsou stálicemi :-)

Jednoho dne se tomu společně xichtumvxicht zasmějeme a mávneme rukou, že to už je dávno:-)

2 0
možnosti
PC

Rád bych se toho ještě dožil. Jedna satisfakce v roce 1989, tak snad budu mít příležitost zažít i tu druhou. A když ne, tak taky nic...;-)

0 0
možnosti
ES
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik