Diskuse

Svět naruby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vše se mění a moje děti budou jednou za 50 let vyprávět, jak je vše naruby (dnešní svět je pro ně jediný a proto normální). :-) Jen doufám, že se budou mít alespoň tak, jako my dnes.

A žít jako žena před 100 a více lety zcela i s dětmi závislá na tom, jestli mi snubní prsten navlékl muž hodný a zodpovědný, lenivé trdlo, alkoholik či násilník..... brrrrrrf... :-) I když vše má i svá negativa..

1 0
možnosti

A ještě by Vám ho vybrali rodiče. Každá doba má svoje a každý má dnes na výběr: žít v radosti a lásce (což Matrix nemiluje a bojí se toho) nebo ve strachu, což je cílem

0 0
možnosti

J40o88s65e51f 64P61o39t38r

28. 11. 2021 14:01

Autor má dost pravdy.

Na jeho podporu bych chtěl uvést vyprávění mojí babičky, nar. 1888, dožila se 90 let. Říkávala. :"za mého mládí jsme žili dost těžce, museli jsme dřít, jídla jsme sice měli dost, ale peníze ne. Ale byli jsme šťastní, všichni jsme byli šťasní.

1 0
možnosti

J78a63n 96M18a10r62e28k

28. 11. 2021 6:51

Svět na ruby...to není vůbec nový fenomén. To už zpívali W a V před devadesáti lety. Čili žádný objev pane autore

0 0
možnosti

Děkuji za připomínku. Možná bychom si měli připomenout i to, co se stalo potom, kdy už zpívat nemohli

0 0
možnosti
Foto

Ovšem měl byste jít k předkům ještě vzdálenějším, nejlépe k neandertálcům. To byl život! Ženu byste si dotáhl do jeskyně pěkně za vlasy, aby vám žvýkala kožešiny z ulovených zvířat. A pořádně, protože ty nedobře ožvýkané pak škrábou. ;-D

1 0
možnosti

A měl bych více žen, byl bych lovcem a také rozsévačem;-D

1 0
možnosti

Zítra ve Švýcarsku proběhne lidové referendum k jejich covid-zákonu, kdy se část společnosti pokusí zrušit zavedení covid-pasu, rozdělování lidí na očkované a neočkované, dále nechtějí, aby je stát (personál restaurací apod.) kontroloval přes jejich zdravotní statut. Taky nechtějí, aby vláda mohla příliš rozhodovat mimo parlament (i když v tom švýcar. parlamentu to taky není úplně povedené, jako by během covid -boje leckteří politici přišli o základní zdravý rozum). Občanům, kteří nemají čas či energii studovat nějaký zákon, nevědí, k čemu se přiklonit, se dlouhé měsíce pokoušely mimořádně zdatné osobnosti z univerzitního i jiného světa vysvětlovat, že dozvuky covidu lze zvládnout i při zachování různých práv občanů. Tak jsem zvědavá, zda si větší část Švýcarů vzpomene na svůj demokratický právní stát, který paradoxně fungoval docela dobře až do letošního jara - pak se vláda překvapivě rozhodla k jeho omezení. Prostě lidská společnost se průběžně točí v bludném kruhu, vrací se tu a tam do středověku apod. Jaké bylo poučení králů a dalších mocnářů v minulosti, kdy opakovaně na války doplatila většina národa a někdy vč. těch mocných? Nic moc se nepoučili, snad s výjimkou nynějších některých evropských panovníků, světlé výjimky se přece jen najdou, snad ponesou štafetu lepší společnosti do budoucna spolu s dalšími slušnějšími jedinci.

1 0
možnosti

Asi bude třeba něco odšpuntovat, podařilo se vám popsat dnešní realitu, ale přesto je to tady fajn....:-)R^

4 0
možnosti

Jasně, je to fajn, když si to tak uděláte:-)

2 0
možnosti

J51i24r93i 71H63l19a83v63a

27. 11. 2021 17:37

Hezky jste to shrnul a popsal.

1 0
možnosti

To jsou zase povzdechy... :-D

Ženy a tradičně ženské práce? Jak dlouho by to měly vydržet? Proč chlap nemůže vyluxovat nebo přebalit dítě?

Jestli se v příštím životě narodím jako heterosexuál, vytvořím rodinu se ženou. V tomhle životě jsem ale gay, tak tvořím rodinu s mým manželem. Nebo ho mám opustit a předstírat, že tomu tak není? :-D

1 0
možnosti

Generace to posunuly k lepšímu stylu (je výborné, když se muž zapojí do péče o děti), je dobré, když se nemluví do života stejnopohlavním párům, ale všeho s mírou, nesmí se to přehnat dle mého. Určitá přirozenost je na místě.:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS