Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem znechucen a vrcholně naštván dosavadní činností vlády, zejména asi tak od května loňského roku - pokud se týká SARS-Cov-2, jinak podstatně déle.

Dal jsem vám půlkarmu, protože máte částečně pravdu. Nesouhlasím však v oblasti kategorizace občanů a jejího původu. Zazlíváte to vládě, přitom však tato vláda diletantů takové geniálnosti není schopna. Toto "třídění" má původ u nás, občanů. My sami jsme svým chováním začali kromě nesnášenlivosti vytvářet příkopy a vládě jen stačilo se toho chopit a dotáhnout to do státně-administrativní podoby. Prvopočátek (pro ty, kteří si to nepamatují) byl hned u prvního vládního zanedbání péče a opominutí specifického přístupu k rizikovým skupinám osob. V tomto kontextu se ozvalo nemálo jedinců s nevhodnými komentáři s gerontofobním směrováním. Obdobně nešťastně argumentovala skupina odpírající náhubky a hojně v tu dobu zapracovali šiřitelé hoaxů a vlastní hlouposti, došlo to až tam, kde jsme. No, řekněte, kdyby to bylo dílem vlády, nezasloužila by "pochvalu"?

Odmítám tvrzení o diskriminaci, zároveň však odmítám jednání vlády. Jsem v poněkud schizofrénní situaci a jsem si toho vědom. Chybí mi dostatek relevantních odborných informací, z nichž by se dala odvodit škodlivost a virulence určitých prostředí a lidského seskupení a obávám se, že do té doby je aspoň minimální opatrnost a významná ohleduplnost a respektování práv třetích osob zcela na místě.

Z toho důvodu s vámi, milý autore, nemohu plně souhlasit, přičemž však pohnutky chápu a respektuji.

Hezký den.

0 0
možnosti

Za respekt děkuji, neshody v názorech jsou přirozené. Samozřejmě nemoc je vážná věc, mnoho lidí jí bylo postiženo. Mně vadí ten mediální tlak a držení se stále stejné cesty, která spíše nefunguje a dle mého asi víc škodí než pomáhá. Sice se lockdowny sníží přenos viru, ale za to se zvyšují deprese a psychické problémy. A odolnost posiluje i ten černý humor.

0 0
možnosti

Přesně vystiženo!R^

2 0
možnosti
Foto

Je to geniální! Pravda vyděsí! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Občan 4. kategorie: stejný jako občan 3. kategorie, ovšem navíc veřejně kritizuje vládu a propaguje nebezpečné myšlenky svobodomyslného charakteru, čímž podrývá autoritu soudruhů ministrů, kteří do roztrhání těla, dnem i nocí nezištně dřou pro pracující lid. Občany "4K" je třeba obzvláště monitorovat, neboť se jejich pravdivé myšlenky šíří mezi lidmi, což si nemůžeme dovolit. Doporučení: nevpouštět je nikam a nenápadně cenzurovat. Zašlete instrukce ohledně dalšího postupu. Konec.

7 0
možnosti

Což je Covid-disident, který se nechce očkovat a ani testovat. A ještě to drze přiznává a publikuje na dezinformačních webech, či jim ochotně poskytuje rozhovory:-)

4 0
možnosti
Foto

Táhněte do háje a všichni pryč.;-D (Do těch obchoďáků, kam běžně jezdíte na výlety asi.;-D)

2 0
možnosti

Pravda těm luhům a hájům bych to nepřál, nechtěl jsem být vulgární a navíc ten text a píseň ze Šakalích let je geniální.

3 0
možnosti
Foto

Shrnul jste to zcela dokonale R^

4 0
možnosti

To je shrnutí průběžně přicházejících nápadů během letošního roku

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS