Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavně nesmí býti smutno. S Křečkem nebo bez křečka.

2 0
možnosti

Křeček je zajímavý. Zejména v Noční košili, nebo Džungarský. Každopádně lepší jako morče. Má menší výtrusy. Pravda, neúnavné, noční čilé zvíře akrobatických dovedností. Když se záhadně vyprostil z terária, dal se na pochod. Usoudil, že bužírková ochranka např. k lampě je vlastně pro jeho potěchu a tak hlodal. Přežil ! Asi elektricky nevodivý ! ...

Křeček podobně. Naplnil své poslanecké škráně a konal dobro. Jsa chudoben nedostatečností poslaneckých odměn - Vyhlásil svému bytnému Třídní boj ! Začal jej regulovat. (Mj., i odsud se zrodilo mé poznán), že mezi Solidaritou a Vykořisťováním - Je nesmírně tenká hranice ! Varianty jsou nevyčerpatelné - Pokud tobě činím dobro - Zřejmě druhému činím nedobro ! Svým způsobem je i neuvěřitelné, že více jako 75% bydlících dlí ve své nemovitosti ! Netajím se překvapením nad volbou Stanislava - Já osobně jsem bez šance. Nejsem Socialista ! Trapně se živím sám a nepoučitelně platím i Daně. ČR jsem žádnou škodu Mezinárodním soudem nezpůsobil, ani nemachinoval s titulem JUDr! Jsem v důchodu, nicméně stále v pubertě. Věku 82 let jsem ještě nedocílil - Teprve poté mohu zahájit svou životní kariéru ! ... :-)

1 0
možnosti

Trefné. Celkem mne překvapilo, když souhlasil s kandidaturou a docela šokovalo, že prošel. A možná prošel díky protestu. Třeba si pár poslanců řeklo, když ho tolik nechcete, tak já mu dám hlas, na just. Jinak kariéru v 82 už musíte shánět někde nahoře, ne v dole;-D.

1 0
možnosti
Foto

A jinak je u Tichých doma ticho? ;-D

1 0
možnosti

Spíš klid a občas sranda. Tichou domácnost jsme před drahným časem zrušili, ale někdy se dokáže na chvíli vrátit ;-D

0 0
možnosti

Pěkný, Honzo, pěkný... Ale s křečkem Ti nepomůžu :-)...

1 0
možnosti

Díky, v pohodě. Při tolika zvířátkách, co máme, jeden křeček navíc.... Třeba nás ho Kuba zbaví, příp. není to nějaký zvláštní věkový rekordman a přirozená smrt není tak v nedohlednu;-)

1 0
možnosti

Podobný problém jsme řešili před pár lety. Dcera měla křečka, pak přišla na to, že je křeček smutný. Tak vyspala z pokladničky peníze a šla s křečkem k veterinářce. Paní doktorka přepočítala obsah pokladničky a řekla, že křeček je smutný, protože je to samička a chybí jí sameček.. Tak dcera vyspala pokladničku bráchovi a šla koupit křečovi partnera pro obveselení.. A za pár měsíců jsme měli v pokojíčku v paneláku, v takovém malém skleněném akváriu křečků 15... A to jsem, jako paní domu začala být poněkud hysterická. Sdílet byt s hlodavci se mi fakt nechtělo.. Otázku, jak se zbavit 15 křečků dcera vyřešit nedokázala, takže když odjela na tábor k huculským koním, vzala jsem křečky do kýble a rozhodla se, darovat jim svobodu. Bylo zrovna po žních, v poli plno zbylých klásků.. Pak jsem pozorněji četla místní zprávy, jestli se neobjeví něco o premnoženém invazním křečkovi.. Dopadlo to dobře, v dané lokalitě došlo jen k přemnožení havrana polního.

1 0
možnosti

Zdá se, že tomuhle křečkovi smutno není. Nevím ani jakého je pohlaví a věku. Příp. další dovezený stejného druhu budu putovat do karantény k hadovi;-D

0 0
možnosti

Nic nového pod sluncem, jedno z možných řešení už dávno popsal klasik:

https://cs.wikisource.org/wiki/Aféra s křečkem

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS