Diskuse

Zemanův pšouk

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tohle mě napadlo záhy po Zemanově zvolení - proč sakra média na Zemana reagují, vždyť stačí ho ignorovat, ať si svá moudra vypráví družstevníkům na náměstích městeček. Ale ne - to není mediální logika. Média zveřejňují i kraviny, které zajímají lidi, jež je kupují. A veřejnoprávní média? Ta se zase děsí, že by některé strany mohly skrze Radu a parlament jim šlapat na paty a podívat se třeba do jejich účetnictví, nedej Bože sesadit ředitele, který si dává roztomilé odměny milion, dva za rok - no, dělal byste to stejně, bejt generál Televize či Rádia. 300 tisíc měsíčně, občas něco na přilepšenou - Zeman nezeman. A zaměstnanci - býval nárok na valorizaci každý rok...určitě to pořád pokračuje. To pak nikdo už neprotestuje proti ničemu.

1 0
možnosti

Zajímavé téma

1 0
možnosti

Máte Jane samozřejmě pravdu. Nicméně informace - pšouky - to je obchodovatelné zboží. Má svou poptávku, odběratele i očekávatele. Tedy i producenty. Miloš je klasickým dodavatelem smradu a baví se tím. Dodávky pravidelné - přihušťované a směrované svým mluvčím. Aby nic nezaniklo, pak i PŠM na Barrandově. (Vlastnil Havel, proč by nevlastnil i čínský Zeman, že) ...

Taková nová forma zábavního průmyslu. Já to samozřejmě považuji za neuvěřitelné - pokleslé a naprosto šílené. Nelze ovšem nevidět, že se to líbí, minimálně 50% obdivovatelům . Pokud k tomu přidáme další, neuvěřitelné výroky AB - Něco dopoledne - Jiné odpoledne, podiv nad Výjezdními doložkami ap. - Tak si skutečně říkám - Za co se mistr Jan Hus vlastně vůbec upálil ... ?

Z mého pohledu se zde děje neuvěřitelná demolice toho - Co nazývám morálkou, zásadovým postojem a vlastní ctí. To, že na pšoucích svou živnost založili Komunisté chápu. To, že se následně stane Nosným programem v této době - Jsem fakt netušil ! Do čela obliby prostě jdou - Ti nejvíce Pošukaní ...!

V podstatě - V této zemi je i těžké, vychovávat své děti ! Co se jim má vlastně doporučit ? Mluv pravdu - haj pravdu - a nech se za tuto i upálit ? Jistě, to lze - Nicméně takto k Dotacím, beztrestnosti a veřejné oblibě asi moc nedojdou. Proboha, kdo to dá dohromady ? ... :-)

1 0
možnosti

Informace jsou zboží a mezi nimi je i reklama, propagace i propaganda. Překrucuje se význam slov, používá dvojí metr, do popředí se dostávají fanatici, psychopati, chybí smysl pro humor. O morálce káží často nemorální (jak za Husa). Mediální obraz je často jiný než skutečnost, řekl bych, že mezi lidmi to vnímám lépe, ikdyž ta soudržnost bohužel chybí...ale je to nějaký vývoj, stav společnosti je jaký je. Asi musí dojít k nějakému "otřesu", s lidmi to zatřese, někteří to nepřežijí, někteří se probudí z hypnózy. Já to nevím, co když je všechno jinak a z vyššího "božího záměru" působení Babiše a Zemana zemi nakonec více prospěje než uškodí? A nemám rád demokracii s přívlastky, svět se mění, transformuje a i tady u nás na to budeme muset reagovat. Asie nás předbíhá, Evropa zpohodlněla, zlenivěla, zhloupla a buď se obrodí, nebo zanikne, tedy ta forma civilizace, která tady je a je už dávno na sestupné dráze. :-)

1 0
možnosti

Probůh kdo by se staral o jeho pšouky? Mám na starosti tři hladové zvířecí krky a víte jak je složité v servisu 24/7 zajistiti obměnu stravy a jejich spokojenosti? Jeden barfuje a další dvě ty žerou skoro všechno ale musí být změna, takže ráno z konzervy , přes den z mléčného baru a večer od masa, a pšouk mě fakt starosti nedělá, no ještě by to chtělo trochu zvěřiny, třeba z daňka,musím zajet do Chlumu a nakoupit, vaše starosti na mou hlavu:-):-):-)

2 0
možnosti

Výborný komentář, také se o pšouky nestarám a určitě je nevyhledávám, ale už mne nebaví, že otevřu-li cokoliv, tak mne ty titulky praští do očí. Díky tomu, že jsem to celkem omezil, už to není tak často. Až se nebudu živit prací a možná ani tady nebudu psát či číst, budu dokonale odpojen a ušetřen. Vím jistě, že se to nebude týkat pšouků Zemanových, ale ty ostatní budou prostor zamořovat dále.:-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS