Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S očkováním nemám problém, s čipováním zatím ještě počkám R^

1 0
možnosti

Osobně s očkováním také nemám problém, mě už asi žádné nečeká, možná tetanus a pokud bych se chystal do nějaké exotické destinace, dospělé děti už si tím prošly a jejich děti ještě nejsou na cestě a až (jestli vůbec) přijdou na svět, tak snad bude v této oblasti jasněji.

0 0
možnosti

Já nevím kolik psů překročí hranice svého okresu či kraje, ale myslím, že bývají i ztraceni v dosahu svých registračních seznamů.

Takže úspěšnost nálezů ztracených pejsanu by se mohla hodně zlepšit tím cipovanim a jeho registraci :-)

0 0
možnosti

Nevím, manželka sleduje pražský útulek (tuším, že ho spravuje městská policie) a prý už přes tři měsíce hledají majitele čipovaného psa. Možná je z jiného kraje, nebo je v Praze více registrátorů a asi se majitel nepřihlásil k registraci. Proto celý ten zavedený systém na mne působí dost diletantsky.

0 0
možnosti

P22a66v94e83l 68V45é49b31r

8. 10. 2019 21:31

Ale no tak. Ten čip vás v žádném případě nemůže řídit, ani jinak ovlivňovat, kdyby byl sebedokonalejší. Na to mu chybí napojení na mozek (na nějaký nerv nestačí). Také nejsem z čipování nadšen, ale kvůli možnému (a velmi pravděpodobnému) sledování, ale že by mě mohl čip píchnutý injekcí pod kůži ovlivňovat - to je fantasmagorie. Mimochodem, jehla pro aplikaci čipu je poněkud silnější, než tenounká jehla pro očkování. I laik (natož nebohý kojenec) by ten rozdíl poznal.

1 0
možnosti

Nevím, ale máme nanotechnologie a dokážeme se naprogramovat i sami: strachem. Jinak jsou Vaše argumenty logické a samozřejmě nějaká má fantazie a magorství v článku je;-)

0 0
možnosti

Honzo, mluvíš mi z duše.

Tak pod dozorem ještě lidi nikdy nebyli. A bude zřejmě hůř.

3 0
možnosti

Ptejme se komu to slouží a jak se z toho příp. dostat a živí, protože mrtví se z toho určitě dostaneme;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS