Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, na to budete dlouho vzpomínat;-DZdravímR^

0 0
možnosti
JT

Jsem zvědavý, jak dlouho mi to bude připomínat bolavý pravý kotník;-D Zřejmě zakopnutí o bludný kořen, taky zdravím a díky za čtení

0 0
možnosti
MB

To je úplně Super! Báječné zážitky - Chybami se člověk učí, řekl ten, co se napil Kyseliny sírové ... ! Moje skutečné příhody :

Je tomu již dávno, když jsem jako dítě vstoupil na cosi plechového u výkladní skříně. Jaksi se to propadlo , matce, zůstala na památku dětská čepička a já sjel slavnostně na jakousi hromadu uhlí! Nevím proč máti hořekovala - Já byl v cizím sklepě nadšen !

Nikdy bych nevěřil, že se dospělý člověk může na procházce ztratit. Vzal mne tchán - na Slovensko hřiby. Lesy jiné - úroda ohromná. Pojala ne jakási Mykologická mánie! Klasika, vyjdu doleva a jsem u auta - NIC ! Mobily nebyly - tak jsem šlapal obětavě dále. Bez přehánění, v teplácích a s hřiby jsem vyžádal zcela neznámou osobu, která mi půjčila prachy na autobus ! (Pak složitě vracel). Skutečně jsem dojel do bytu tchána, který logicky doma nebyl! Šílená situace - Jak jej vlastně informovat? Zazvonil telefon a naštěstí se ozval. Chodím po lese a hledám našeho novopečeného zetě ! Jak se to mohlo přihodit - Nechápu dodnes ! ... :-)

1 0
možnosti
JT

Dějí se věci mezi nebem a zemí. A s těmi houbami - člověk je zaujatý hledáním a tak lehce ztratí orientaci a směr. Také se nám stalo.;-)

1 0
možnosti
RE

To, co zpívá Plíhal, to taky nevymyslíš:-)R^

1 0
možnosti
JT

A hlavně to, co říkal za básničky, pamatuji si z toho jen málo, ale nasmál jsem se, třeba hanáckému "kúpil jsem si tablét, nesmím doňho nablét";-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS