Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nevím, zda je poutání článku pocta nebo pomsta:-P Ale stalo se, snad se již mnozí vyjádřili, ale pro ty, co teď nastupují do vlaku diskuse: prosím ring volný! Nejspíš se dalších komentářů zdržím, protože vše, co jsem chtěl vyjádřit, jsem vyjádřil. Užijte si to:-)

5 1
možnosti

Ti lidé z ANO, vytrolíme....mi tak trochu připomínají Piráty. Jen oni jsou vtipní a Piráti směšní. Zásadní rozdíl a přesto Piráti dostali o 13.5 % více.

5 0
možnosti
Foto

Mnoho lidí si zvyklo preferovat ono "(nějak) žít a nechat žít". Nechávali žít bolševismus s takovou preferencí "klidu, pořádku a přirozené cestě" , že raději v den voleb nešli ani za tu plentu, a bolševikovi to prostě hodili.

Ptáte se, co dál, co potom? Potom by už asi nebylo tak snadné čelit vážnému obvinění a spokojeně setrvávat ve vysoké funkci. Z takového výsledku máte ty své strachy? Obáváte se snad, že by z Blaníku vyrazily dosud shovívavě hnípající Lidové milice? Že by rozpoutaly občanskou válku? Máte samozřejmě právo na své katastrofické představy. Ale já na LM pod Blaníkem nevěřím, ani si nemyslím, že je třeba takto strašit. Nejste příznivcem pana Babiše ani pana Zemana. Pro mne nejsou ani oporou demokracie. President, který se proslavil i takovým dobrodružstvím jako byla akce Olovo........Také by mne zajímalo, co přesně měl na mysli, když mluvil o tom, že bychom se mohli od dynamicky se rozvíjející Číny něčemu naučit. Otroctví, které je hybnou silou té dynamiky? Nebo zaplavování trhů padělky? Nebo způsobu, jak tvrdě vládnout a likvidovat ty, kdo si dovolili nějaký prožitek svobody? Těžko říct.

7 1
možnosti
Foto

Víte pane Herda, že mnozí z těch, kteří nechávali bolševika žít", se dnes ohánejí tím, že oni žít nemohli. A tak se, např. ,,málem" ani nedostali na studie, jen jim nějaký hodný soudruh občas pomohl, a tak. A ti mají nejvíce strach o demokracii, resp. mají plná ústa až hubu o kde čem i kde kom. Takže, ne že nejsou, ale naopak jsou, a často stejní, jako ,,oni":-/

9 0
možnosti

Pokud tomu dobře rozumím, tak Milion chvilek pro demokracii je hnutím několika prospěchářů, kterým zatím ujely všechny vlaky a oni teď začuli závan nového větru, takže vztyčují plachty v bláhové naději, že ten vítr bude revoluční a vynese je do kýžených pozic či křesel.

A že jste je prokoukl. A že je Vám to nepříjemné, protože ruší Váš klid k práci, který si po tom všem porevolučním soumarství a otročení zasloužíte. Sice jakože teda Zeman a Babiš úplně zrovna nee, ale nějaké Chvilky demokracie, to teda vůbec. Kdo ví, co z nich kouká. To Babiš sice asi taky čerpá, ale aspoň přidá důchodcům tisícovku, ne jako ten Kalousek 40 korun. A navíc nekrade, protože je to všechno podle zákona. Aspoň to říkala paní Schillerová a ta to musí vědět.

Dobře, beru na vědomí Váš postoj k angažovaným lidem. Třeba Vám skutečně nevadí, že člověk úzce spjatý s komunisty, ať již historicky (rodina Babišů patřila mezi normalizační prominenty režimu, s StB nespolupracoval jen Andrej Babiš sám, ale i jeho otec a další členové rodiny), nebo aktuálně (opírá se o jejich "tichou" podporu), že je to zloděj a podvodník, který nejen účelově ohýbá například dotační pravidla, ale který dokonce rozhoduje o tom, které zákony a v jakém znění budou přijaty, aby z njich profitoval jeho Agrofert (odmítání zastropování dotací pro zemědělské giganty, prosazování přimíchávání řepky do nafty), který si na rozhodující místa státní správy dosazuje svoje lidi, aby zametli pod koberec jeho kauzy, který zneužívá orgány státní moci, například Finanční správu, aby likvidoval konkurenci nebo nepohodlné oponenty.

Možná Vám skutečně nevadí, že všichni tuneláři a prospěcháři, kteří kradli ze společného v barvách ODS, ČSSD a dalších dneska hrdě nosí čínskou červenou kšiltovku s nápisem Silné Česko. Viz Faltýnek, muž č. 2 ANOfertu, nebo pan Kolář, dnes ekonomický expert téhož, který sjednával smlouvy s ProMoPro při českém předsednictví EU v roce 2009.

Potom Vám rozumím. Jste stejný jako oni . A to není příjemný pocit, že?

13 16
možnosti

Někteří prehlizeji, jiní vidí. Tak to prostě je. Jsem zvedavej na případné protiargumenty k tomu, co jste perfektně vypsal.

5 0
možnosti

Jsem stále angažovaný milovník a jako správný muž pracuji se semenem! Opět jsem se pomiloval s Matkou přírodu a dosel semena kytek pod plot. První výron, byl jakýsi sterilně - neplodný! Čumím na montérky - kolena hnědá od hlíny a smál jsem se. Přesně jako před lety (občas zde) - Na zmiňované chajdě rodičů. S bratrancem jsme se vrátili přiopilí nad ránem - Poznal jsem v nádražní krčmě povětrnou, všelidovou ženu! Matka příroda nás vřele přijala - No, má matka na mne pohlédla a když viděla zahliněné i lokty - Tak mi dala facku a něco mlela o vepřínu! Jó, jo, to byly milonové chvilky! Jak to lidé mají po námětích netuším! Jejich potřeba chtíče - je evidentně jiná! (NIcméně - 240 měst a obcí, to už je jakási síla) ... ! :-)

3 0
možnosti
Foto

,,Zmobilizovat" ,,kde koho" dnes není problém díky techn. pokroku, obzvláště, je-li i jisté ,,zázemí";-) To v r,89 k tomu stačila jedna neověřená info,tlf.8-o předaná do RFE) a dále vysílání tehdejší ČsTV, které si, údajně" vymohli technici na Kavč. horách. A pak už ,,se to hlo";-)

3 1
možnosti

:-)......Velmi pěkně napsáno ! Také takhle se dá přijít lehce k penězům ! R^R^R^

9 1
možnosti

R^Tak koukám, že jsme se tady krásnê sešli.....:-)

8 1
možnosti

podobný nápad a hlavně humor;-D díky za čtení

3 0
možnosti
Foto

Prima :-) Sice jsem netrolila, jen opět pohnala trochu větru do plachet pirátské lodi, ale úspěch té recesistické partičky mě docela pobavil. Prý získali i slušné peníze ze státní kasy, spočítali právě pirátští. Tohle se děje i v jiných zemích, že mají úspěch recesisti, a to neznají cimrmany. :-)

4 0
možnosti

1,1 milionu na 9 lidí (kandidujících) to je lepší než Sportka a že do toho vrazili hlavně čas a radost z legrace, pár peněz asi taky;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS