Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky to tak momentálně u nás cítím a říkám si, vše zlé, je nakonec na něco dobré;-)R^....slovy básníka: "Ono je dobré, když tak člověk pozná s kým měl tu čest a hlavně když to pozná včas".

1 0
možnosti
MB

Změny, které nemrzí : V dřívějších dobách, majetnější živnoděd - si PRONAJÍMAL - Letní byt. Ti chudobní, proletariát - Si POŘIZOVALI chajdy, (tramping). Až se otec v socialismu částečně zvetil - Koupil chajdu. Až jsem se částečně, v novém kapitalismu zase zvetil já - Pořídil jsem RD na vesnici! Zde volby dopadly očekávaně - Starostka po x té pokračuje. Není důvod ji měnit - lidé volí lidi a ti zase zápasí se skutečnými potížemi místa. Domnívám se, že Vaše prohra - Výhrou jest! Dopsáno, opět kráčím ke špalíku - sekám dřevo a myslím na Vás ... :-)

1 0
možnosti
PK

Já bych na Pražáky zase tak nehudroval, bo jsem jim též a v současné době jsem naplavený ve vidlákově a vždy jsem si uklízel sám a v současné době se jen podivuji jak starousedlíci se chovají nešetrně k přírodě,kde žijí...a uklízim i za ně.

1 0
možnosti
JT

Vždy je to o lidech, jen si myslím, že vliv prostředí má také svou roli. Možná je to tak, že venkov přitahuje Pražáky, co ho chtějí inspirovat, kultivovat a touží po klidu a harmonii. Naopak Praha venkovany, co nechtějí přežívat v zatuchlém konzervativním prostředí a touží po vzrušení, které nabídne velkoměsto.Tak se vytváří rozdílné skupiny a některým to vleze na mozek a napíšou o tom;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik