Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takové lingvistické hříčky mám ráda!;-DR^

2 0
možnosti

Já taky, a třeba někdy dojde i na toho bycha, červíček už hlodá;-D

2 0
možnosti

R^:-)R^ Milá mineralogická úvaha!

1 0
možnosti

R^ správně, placatej kámen je hlavně minerál:-) Díky za čtení

1 0
možnosti

:) jako placatý kámen s vyexkrementováním na zádech, si občas připadám, ale pak se otřepu a pošlu lejno tam, kam patří! A pak je vše OK, bo se tím očišťuji od těch, kteří za to nestojí :)

Pozdravuj ženu svou úžasnou a mějte se fanfánově!

1 0
možnosti

Jo, ve praze jsem nebyl, neb jsme s ženou trávili prodloužený víken v Mariánkách, no a proto nedošlo ani na návštěvu babičky, nicméně kupodivu nedošlo ani na to úsloví, to se mi ale zdálo, že mě čeká při setkání a to dopadlo nad očekávání;-)

1 0
možnosti

Nelíbám sice jako Bůh, ale zase mám objevy ! Byly mobilové doby, kdy zejména v MHD jsem byl z vyzvánění šťasten. Někdo si evidentně neví rady se svým životem a tak mi volá, všichni to vidí i slyší - Budu nepostradateně radit ! Dnes, když nemám žádný @, nebo hovor - jsem šťasten. Nejde o obtěžování, naopak - Toť důkaz, že věci fungují ! Cíl, záměr byl stanoven - netřeba nic korigovat, improvizovat. Přesto placaté kameny se objevují. Ani tak nejde o mne, jako např. o určitý typ bývalých spolužáků, nebo i spolupracovníků. Zvláštní jev, kdy cíleně přecházejí do ilegality. Důvody různé, většinově zklamání nezdarů ze života, určitý pocit - nesmyslného studu ! Dostal jsem se dokonce do situace, kdy má vlastní a přirozená veselost se ukázala jako nevhodná, druhá strana hledala souznění trpkosti - vše je přece špatné a ještě k tomu stárneme ! Kámen je zajímavý, přináši bolest - jak dobře psal K. Schulz. Veseleji to pojal. I. Mládek, který se zaobíral přímo horou - nelezte na skálu co je hodně špičatá. Nu a křoví taky sehrálo různou roli ! Tu klobouk, tu V. Menšík. Taky si potřeboval ulevit. po konzumaci Vománkového vína - pak ani baterku nepotřeboval, produkt svítil ! (Mj. to víno skutečně existuje ! Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Veltlínské zelené) . Toť má esej o kameni, kde i potkal potkan potkana ! ... Kde ? No přece ... :-)

2 0
možnosti

Výborná esej R^, na přečtení jsem se nevykálel a s radostí přečetl.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik