Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J21i23ř54í 31V79o36l95k38a

24. 5. 2018 10:44

Jasně, je to cena za to, že nic neuděláme pořádně, potom se není čemu divit, že nadáváme. Mně není jasné, jak je možné, že za předražené dálnice nikdo nemá zodpovědnost osobní, navíc, to co není dálnice, ale čekárna, je zpoplatněno.

1 0
možnosti
JT

Stav je tristní, ale nadáváním nic nevyřeším, takže (pokud to jde) se snažím "čekárně" vyhnout a to mi celkem jde. Těch, co jim nejde se tomu vyhnout, mi může být maximálně líto. Buď to musí nějak vydržet, nebo si najít alternativu či změnu (třeba zaměstnání, bydliště);-)

0 0
možnosti
MB

Kolem aut a cest je spousta záhad. Kus mrtvého plechu - nejhorší, soukromá investice. Potřebnost k výdělku, pak i dobrá do účetnictví. Šetří čas, ale produkuje starosti. 2 vozy v rodině již normal, soused na dědině 4 ks. Samý vrak - nutnost do práce. Je otázka, zda auto sdílet, nebo si je i pouze půjčovat. V krajském městě jsem přijal zásadu - kde jede MHD, nejedu autem - parkování ? K tomu nutná garáž, jinak prskavka na kapotě. Jsme automobilová velmoc = národ jezdí se šroty, stáří vozidel. Cesty !? Jsme kritizováni, za vše. Za stávajiící povrch, za nevýstavbu dálnic, prostý obchvat města je problém ! Řešení je kolo - zase nejsou stezky a zvyky. Začíná se, půjčovna růžových kol, záhada i v OV, ještě se žádné neztratilo ! Klasické účetní podvůdky všech OSVČ - Používání služebního pro soukromí, podobně mobil. Stát opět netratí, ceny PHM opět rostou - služby operátorů v ČR ve srovnání - Nesmírně drahé ! ČR - Ano, největší parkoviště D1 + dovozové vrakoviště ... :-)

1 0
možnosti
Foto

To je pokrok, s tím nic nenaděláte.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS