Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

život je plný překvapení-občas i těch příjemnýchR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Někdy se věci podaří a to je dobře. Když se chce, tak to jde.R^:-)

1 0
možnosti

Tak to přesně je, když chybí vůle se dohodnout, tak to nejde. Ono co je z pozice síly a boje nemá dlouhého trvání, ikdyž z hlediska lidského věku to někdy trvá zatraceně dlouho.

0 0
možnosti

R^Dobře rozumím Tvé radosti..., dobrých zpráv není nikdy dost!:-)

Honzo, Hezký víkend!

https://gayer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=408268

1 0
možnosti

děkuji Tome, další "dobrou", spíše humornou zprávu jsem zachytil nedávno a byla to taková inspirace, že jsem to zpracoval a jako příští blog publikuji;-)

0 0
možnosti
Foto

O sousedech by se dalo psát celé hodiny. Někdy se s pár lidmi nedomluvíš ani na společné pivo, natož na věcech důležitých. Ale zkušenost je taková, že když opravdu teče do bot, lid se probere;-)R^

1 0
možnosti

Třeba po čase vyplodím nějaké "zápisky domovního důvěrníka";-D, ikdyž jsem spíš bytový správce a tak se setkávám s různými lidmi, problémy a zážitky. V tomto ohledu docela inspirativní práce;-)

1 0
možnosti

Sousedy si člověk nevybírá. Všechno je o lidech, jak jsi napsal.

2 0
možnosti

Bytová družstva jsou jednou z komunistických totalit, která se v přímém přenosu sametu přehoupla přes listopad 89 a žije si dodnes svým socialistickým životem. To, že ho podporují téměř všichni delegáti jim stačí příspěvek na delegáta. To, že i v určitých SVJ jsou problémy je závist. Většinou je to tam, kde se sejdou občany levicového politického způsobu života.

0 0
možnosti

Je to vždy o lidech, ideální je, je-li společné bydlení buď celé BD nebo celé SVJ. Problém je, když je mišmaš, tj. část družstevníků a část vlastníků, pak BD je jedním z vlastníků s příslušným podílem. Pravdou je, že družstevníky zůstávají ti starší, jejich děti už chtějí být vlastníky. Otázkou je, zdali odpovědnými.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS