Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavá úvaha R^

1 0
možnosti
Foto

Honzo, mluvíš tady o dvou různých rovinách: té veřejné (např. politika) - ano tam se dost často dostavuje pocit nevolnosti, a té osobní - to záleží jak člověk sám sebe hodnotí. Na zvracení ze sebe samého může být jedinci, který provádí věci amorální a zavrženíhodné a nebo je mu na nic z toho, že se nedokáže vzchopit a nenechat si s...... na hlavu? Může to být tak či tak. Ale věř mi, řešení toho osobního problému není až tak jednoduché, jak o tom píšou různé motivační příručky. Jedinec sice neodpovídá za chod celé zeměkoule, ale někdy prostě nedokáže jen tak za vším prásknout dveřma a říct si: tak a od zítřka to bude jinak.

R^:-)

2 0
možnosti

Díky Pavlo za komentář, v jednom případě člověka dožene svědomí, v druhém jde o nízké sebevědomí, které se dá zvýšit, ale ne každý to dokáže. Ale vždy to začíná rozhodnutím a záleží na motivaci a ochotě. Někdy to člověk zkrátka vzdá a ze závislostí a návyků se vymaňuje dost těžko. Ale musí chtít ten "závislý" a kvůli sobě;-)

0 0
možnosti

Život ukazuje, že základem , aby si člověk vážil toho druhého - Musí si nejprve vážit sám sebe ! To není o narcismu - naopak, o stanovení vlastních hodnot a hranic. Kdysi jsem si dobově vylepšoval špatný třídní původ v SSM. Na nějakém ofic aktivu mi dokonce předávali vyznamenání. Tam mne to napadlo - Říkám si, já mladý opilec, smilník i ideový pokrytec - Zde v řadě ! Ten pocit mne pak optravdu doprovázel celý život. Tak jsem jsem si vynašel vlastní obranu - Každého můžeš ošálit - sám sebe ovšem nikoliv ! To mládežnictví byla sranda, pak přicházel život skutečný a variace se různě opakovaly. Postupuj člověče životem tak, aby jsi se sám ze sebe nepovrhnul ! Jó , potřísnit kolegu na školení břišními, omamnými přebytky - to zase naopak lze ! To bývalo i veselé - mlado ,docela běžné ... :-)

1 0
možnosti

Děkuji, vidím to stejně;-)

1 0
možnosti

Obávám se, že s těmi politiky to moc neklapne:-):-)

1 0
možnosti

Možná, že zdání klame (všechno je jinak?) a tato nově zvolená Sněmovna se 125 novými poslanci už někde v hloubi skrývá nějaká příjemná překvapení. To by mohlo být i v tom, že část opozice bude schopna něco rozumného podpořit a že se spojí i "ideoví protivníci", aby nějaké zhovadilosti zabránili. Možná je to příliš optimistické a bude to nějakou dobu trvat, ale třeba nějaký zárodek už jsme volbami porodili.;-D

0 0
možnosti
Foto

J72a69n 58P84r31a60ž96á70k

24. 11. 2017 21:34

R^Dobré zamyšlení, Honzo.:-) Akorát s těmi našimi politiky, no, třeba někdy v budoucnu k tomu taky dojdou.

2 0
možnosti

co my víme, třeba už si někteří tím prošli, občas ti, co byli nahoře a pak spadli dolů, získali více pokory a možná i někteří mladí to už mají v krvi;-)

1 0
možnosti

;-) tohle #játaky podepíšu !R^

2 0
možnosti

a určitě se u podpisu nepozvracíš;-D

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS