Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

;-).... Zdá se mi, že státní úředníci narychlo naskočili do učitelskýho autobusu a chtějí se s nimi svést....

1 0
možnosti
JS

R^

Řekla bych, Jeníčku, že hry na schovku jsou nejlepčejší, když chci mít klid. A to ve všech případech ;-D

1 0
možnosti
JT

S tím lze jen souhlasit:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Honzo, dobry, ale chytnu Te za slovo, protoze v jedne veci jsi ponekud ujel. Ve vete: ...protože mám jednu takovou „mladou“ doma... nemaji byt zadne uvozovky. Takhle to doma pekne schytas.:-)

1 0
možnosti
JT

Obhájit se mohu pouze tím, že jsem těmi uvozovkami zvýraznil její mládí a krásu, neb je už (ještě) po čtyřicítce. Tak snad budu pochopen;-)

1 0
možnosti
MB

Bývale jsem strávil dlouhé roky i u DP - třetího největšího krajského města. THP, službyvedoucí, obrovská škola života ! DP - jako stát ! Dlouhodobě dotovaná organizace Magistrátem - politický zájem, aby to fungovalo - čím více intervalů = spokojený starosta. Nalijte více peněz - bude to více jezdit ... Přišla doba šetření ! Ředitelství na provozovnách propustilo - koho se dalo ! Šli žádat - Pořebujeme 1 mil Kč - to nám nedají - Jdeme mazaně žádat o 2 mil. Po návratu ? Panebože, oni nám to dali - co s tím budeme dělat ? - Na ředitelství se vyměnily sedačky, ty staré dorazily k nám ... Nejsou řidiči - Neotravujte ... ! Nejsou řidiči - najděte si nové téma ! ... Denně přestalo vyjíždět 10 spojů ! Týden - si toho nikdo nepovšiml ! Co budeme dělat ? Označíme spoje, které prostě nepojedou - to by bylo blbé, děláme služby. Měňte to každý den jinak ! - Jednou nepojede 04:00 hod, pak zase 04:30 hod. Zoufalý cestující zjistil, že když v pondělí nejel ten první spoj - v úterý dobrotivě vsadil na ten druhý :-( ... Tedy i já, sázím na tento stát, nalijme tam, více peněz - Ono to lépe pak pojede ! ...

1 0
možnosti
JT

Pracovat jako střední kádr, to je obrovská škola snad všude. Začalo to už na vojně, člověk VŠ byl takovým "pístem", dostával to z obou stran: záklaďáci záviděli o ten rok míň a lampasáci inteligenci;-) V praxi to je o tom, jak najít rovnováhu mezi tím, co chtějí ti nahoře a co mohou ti dole.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS