Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznám se, že se v tom už hodně ztrácím. A z "vládnoucích" stran nevidím žádnou, která by se dokázala postavit proti bruselské snaze rozbít národní státy., dokonce ani verbálně.:-/

1 0
možnosti

M20i72l91a67n 45K23e37s95l

24. 3. 2017 22:41

Podle mne ANO trochu ztratí,ČSSD trochu získá.Buď vzniknou nějaké krkolomné koalice a nebo se ANO a ČSSD zase sejdou posíleny nějakým apendixem.Největším problémem bude jak to voličům prezentovat.Nejspíš bude muset Babiš opustit myšlenku na vybudování demokracie Lukašenkovského typu a ČSSD obětovat Sobotku.

0 0
možnosti

jediní, kdo stojí za to jsou Svobodní nebo ODS s Klausem juniorem.

3 0
možnosti

P54e71t80r 27S32k93á54c31e75l

24. 3. 2017 19:16

A co Strana zdravého rozumu? Autor zmiňuje rychlokvasící strany, včetně Realistů. Ale půvab oblíbenců spočívá v jejich novosti (Marco Polo) a netrvá dlouho.

SZR se 14 let nabízí voličům s programem, který je pomalu ale jistě naplňován těmi vládnoucími, neschopnými s vlastní myšlenkou přijít a prosadit ji dokonale. I pan Babiš se obklopil neschopnými lidmi, kteří nedokáží zajistit EET bez vad.

0 0
možnosti

Pane Tichý, Babiš je jenom loutka organizovaného zločinu.To, co mu dnes a denne "prochází" je neuvěřitelné.Za jediný jeho podvod v jeho krátkém "politickém" životě by jiný člověk na jeho místě okamžitě skončil a nejen v politice.Takže vážený pane, Váš příspěvek je velmi, ale velmi podobný PR agentúře ANOfertu.Operační štáb řídící Babiše a spol. se musí alespoň pokusit odvésti pozornost veřejnosti od podvodů a lží tohoto "spasitele".V čí službách jako "pozorovatel" pracujete?

5 4
možnosti
Foto

A z kterýpak sou Voni pane K.K.8-o:-P

1 1
možnosti
Foto

;-)R^ Babiše zplodil systém, což sám nepokrytě přiznává, stejně tak, jako zásluhu na ,,jeho stvoření" tzv. tradičním partajím. Jde o klasic. bumerang. efekt. Osobně se těším, kolik ,,zásadových antibabišistů", stejně tak, jako,,antizemanovců", se bude ucházet o jeho přízeń, pokud ve volbách skutečně uspěje. Ovšem, stejně to bude M.Z., který ,,kohosi" bude pověřovat sestavením vlády. A věřím, že si to, a opět, velice vychutná až po možnou eventualitu sestavení úřednické vlády;-)

4 0
možnosti

V podstatě souhlasím a dal jsem karmu, ale nějak jste pominul Svobodné, jejichž program byl vykraden Realisty, jímž ještě hoří vajgl na nádraží, jak se říkalo na vojně.

4 0
možnosti

Díky, mně se jen zdá, že Svobodní svůj potenciál nějak prokaučovali (a je to dle mě velká škoda) a podobně bychom mohli najít další strany (vždy nevěřícně čumím, kolik stran se uchází o můj hlas ve volbách)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS