Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^ Nechal jsem si 1. i 2. díl na jeden zátah. V hodnocení osobností katolické církve naprostá shoda, Jene! Prof. Piťha - to by byl prezident...! R^

Jinak manźelka mě pořádně rozhodila....! Do více kategorií:-)

1 0
možnosti
JT

Z toho si nic nedělejte Tomáši, my "pozorovatelé" jsme tak široce zaměření, že v každém z nás je kousek romantika, dárce, smiřovatele, bojovníka i perfekcionisty, tak se zkrátka nedokážeme identifikovat.;-D Typickým znakem je to, že se umíme dívat kolem sebe, nelíbí se nám, když je nám něco vnucováno a neumíme být zanícenými fanatiky. To jsem už vypozoroval:-)

0 0
možnosti
RE

Perfekcionisti ze mě šílí, protože mě většinou nakonec musí dát za pravdu: "Vono to vdycky nakonec ňák dopadne":-)

1 0
možnosti
JT

Já jsem k tomu dospěl z druhé strany, nejdřív jsem šílel z nich a teď je mi to jedno, prostě to nechávám být, dík za kuk:-)

1 0
možnosti
Foto

Jene, co mohu dodat. Jen mě při tom všem čtení utkvěla otázka, zda by sem neměla patřit i kategorie vlk v rouše beránčím;-D;-D A co se týká Všech slov kolem Petra Piťhy- to bych podepsal celéR^

2 0
možnosti
JT

Dík za kuk Pavle, a s přidáním další kategorie do enneagramu musíš za někým jiným, dle zdroje, z něhož jsem čerpal, to bylo učení starých Druidů, tak nezbývá, než požádat je;-D Jinak osobně s tím nemám problém.

1 0
možnosti
Foto

Pěkně, vtipně shrnuto, podtrženo! R^;-)

1 0
možnosti
JT

To mě Jitko těší:-) Vše je o tom našem vnímání, co je pro jednoho malicherné, je pro druhého důležité, a vo tom to je;-)

1 0
možnosti
Foto

Co já bych Ti.Jane mily.jenom dala:)))? Moc děkuju. Dala jsem sobě. ..trochu distanc...a darovat jsem měla. ...:/.Boženám. Ta jedna je u nas devalvována a pritom...krasna zenska plná života. A ženstvi. Bojovnice.perfekcionaliska.darkyne.skvela pozorovatelka a romanticka ,co žila sbratrenim vsech. Krasny tyden Ti preju a diky.z mob.:))

1 0
možnosti
JT

Díky za Tvé dary, Radko. V každém jsou asi zrníčka od každého, ovšem někde na první pohled dominuje jedno velké "zrno", které ostatní přehluší. Tam, kde to není vidět, už jsou to jen takové hrátky a představy:-)

1 0
možnosti
JS

Jeníčku, až to ještě víc dopiluješ, chtělo by to knižní vydání ;-)R^

Většina lidí, chce někam patřit. A Tvůj náhled by jim mohl zjednodušit cestu :-)

1 0
možnosti
JT

Aby spíš nevnesl ještě větší zmatek do duší, ale možná by pomohl pochopit naše lepší vnímání druhých, proč asi dělají to či ono a proč se nám to líbí, či ne, Někdy si tak analyzuji. Díky za kuk.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik