Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jene, tak nějak přemýšlím, kde že su já ;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
JT

Pavle, určitě někde blízko nás všech, co se takhle scházíme v diskusích vzájemně. Podobně "postižení" se přitahují:-)

2 0
možnosti
RE

Zajímavej rozbor Jene:-) Čtu to rád i když sám jsem nezařaditelnej:-)

1 0
možnosti
JT

Přesně, etapou mimoně jsem si také prošel, dlouho jsem se stýkal s lidmi a přemýšlel, proč se někdy ocitám mimo ně. A proč se s některými lidmi necítím ve své kůži. Nakonec jsem se rozhodl to neřešit a být sám s sebou (pomohly mi k tomu Čtyři dohody).:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Zajímavé, Jene. Jen myslím, že zařazení konkrétních lidí do jednotlivých škatulek může být trochu ošidné, neb leckdo jinak vystupuje a jinak vnímá věci. Mám-li mluvit sám za sebe, připadám si jako takový "od všeho něco," ale navíc je to trochu proměnlivé s časem:-)

1 0
možnosti
JT

Jasně, třídících a škatulkovacích systémů je: psychologické (flegmatik, cholerik....), znamení dle horoskopu evropského a čínského, tohle je asi další z nich. Zaujalo mě to. A změny s časem jsou pochopitelné: od vzniku přes růst, zrání až po zánik. Každá etapa potřebuje trochu "jiného člověka". Možná v pokračování to bude pochopitelnější.

0 0
možnosti
Foto

Vidím se tak trochu všude, něco jako pololetní vysvědčení, taky bývalo občas nejistý;-DR^

1 0
možnosti
JT

Já Tě Jitko vidím jednoznačně jako pozorovatelku života, ono to tam trochu zavání tím introvertem (to mne tam překvapilo). Ikdyž dokážu být sám i ve společnosti lidí, s nimiž je mi dobře:-) Že to, co děláš ráda, děláš i perfektně, neznamená, že seš perfekcionista. Vůně večeře je přitažlivá sama o sobě. To nemusíš nikomu vnucovat;-D

1 0
možnosti
Foto

zajímavá klasifikace ale věřím, že spousta lidí má od každého trochu -já teda určitě-takže najít čistý vypreparovaný typ nebude tak jednoznačné

každopádně karmaR^

1 0
možnosti
JT

U některých jedinců to jednoznačné je. Ono ještě záleží na dalších okolnostech: je-li přístup k životu konstruktivní (odvaha, ochota, neutralita, rozum, láska) nebo destruktivní (strach, smutek, vina) a směrem k životu (hněv, touha, hrdost).

0 0
možnosti
JS

;-)R^ ještě chybí mimoň - nezařaditelný :-)

Pěkná práce :-)

2 0
možnosti
JT

Jani, představ si třeba mimoně perfekcionistu, to musí být na mašli;-D Zítra to bude zajímavější, to si dovolím své vlastní "odhady":-)

1 0
možnosti
Foto

Určitě nejsem 3,7 a 8. Ty ostatní možná tak od každého trochu - tak nevím, co vlastně převažuje.

Zajímavé. R^:-):-):-)

1 0
možnosti
JT

U Vás vylučuji ještě č.1, ostatní možnosti jsou otevřené, možná, že jste 9 - smiřovatel. Perfekcionisté sem většinou nechodí, smysl pro rovnováhu a pochybnosti považují za chybu, mají svůj neochvějný pevný názor a ten se přirozeně snaží vnutit ostatním. A to Vy, Pavlo neděláte. To byste chodila na mé politické blogy a tam mínusovala o 106 jako třeba pan Polický:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik