Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D58a79v61i40d 81V46l33k

21. 10. 2016 15:30

Dobrý blogR^ a souhlasímR^

1 0
možnosti

To mě těší, díky:-)

0 0
možnosti
Foto

celoplanetárně by si měli všichni vůbec uvědomit, že leccos je možná dobrý mít na papíře, ale že jako pidipinožci vesmírem žijeme v takzvaných uměle vytvořených papírových královstvích, co nesou exoticky cizojazyčná jména. Skutečně ... Království papíru... svědčí to o mnoha věcech, z nichž zmíním jen to, že dřív stačilo papíru a pergamenu míň, glejty byly jednodušší, zcela normálně se věřilo a platilo podání ruky a jakási důvěra v šarže a Mistr byl ten, co uměl., co to dokázal praxí....K tvému sdělení... vím, jaká byla situace i na školách s angličtináři... ti, co to učili léta,bez patřičných glejtů, byli vystřídáni těmi z fakult, a nevím jestli vždycky k užitku, ti, co měli vystudováno cosi bez zaměření na češtinu na střední... mají smůlu. Že znají víc, jak ti se správným papírem, co u maturity zkoušet smějí...neboť mají glejt..., o tom by se dalo povídat dál. Zákon je zákon. už mlčim:-);-Da hezký víkend

1 0
možnosti

Radko, děkuju a také hezký víkend vinšuju:-),....PS: na království z papíru by měla stačit sirka, jenže ten oheň je dobrý sluha, ale zlý pán;-)

0 0
možnosti
Foto

Jene, v mnoha věcech jsme si zvykli dávat prapodivná a falešně vzletné názvy, mnohdy s tupě přebíraným názvem z angličtiny. V některých případech i s falešnou předstvou světovosti, přestože v samotné podstatě jsme nepochopili o čem to je. Někdy i jistým nutkavým pocitem druhu alpinismu, bez ohledu na světové strany.

1 0
možnosti

Díky za komentář, Pavle, i toto názvem svého blogu" tepu" a samozřejmě schválně foneticky fak(t) (nebo fuckt?):-)

1 0
možnosti

Nejak nechapu, kam tim pribehem ohledne neprijeti do skolky mirite. Sam pisete, ze si uvedomujete, ze nutnost spravneho titulu v tomhle pripade narizuje zakon. Presto je to podle vas ale chybou reditelky skoly, ze se nerozhodne ho porusovat?

Zkuste na tohle apelovat spis u nekoho, v jehoz moci je ten zakon ovlivnit (mala napoveda - jsou to ti, jejichz volby mate moznost se jednou za cas ucastnit).

0 0
možnosti

To byl samozřejmě jen takový příklad, obecně se mi nelíbí přehršel zákonů, požadavků na "papíry", připodělanost. Také, když se příliš používají anglická slůvka v češtině, protože je to světové a moderní (cool). Tak se z toho tady "vypíšu" a mám pokoj. PS: žena si s tím poradí, třeba začne studovat sama a pak se přihlásí, tahle možnost existuje, nebo se na to vykašle.

0 0
možnosti

R^ Ano, "selský rozum" se nenosí a hodně chybí....;-)

1 0
možnosti

Pravda, hlavně těm, co si myslí, že to dobře řídí:-)

1 0
možnosti
Foto

Adepta bych přijala, protože byl upřímný a vtipný, a vtipnými mohou být jen chytří! Ale to by Vás pak z funkce "manažera lidských zdrojů" (opravdu strašný název, já bych zavedla znovu "pracovník osobního oddělení") odvolali, tak jako by odvolali ředitelku mateřské školy, kdyby obešla nařízení a přijala Vaši ženu. Pozdravujte ji, Sokolku. Několik mých známých také cvičí v Sokole, a to jim je už přes osmdesát. Dnes, po delší době a díky Vám, si zahraji a zazpívám Šestého července...

1 0
možnosti

Děkuji za milý komentář, ano, to cvičení v Sokole s partou nabíjí. A to psaní taky:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik